Ελλάδα

Απεργίες στα ΜΜΜ: 24ωρη σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακό – Στάση εργασίας στο Τραμ

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Τετάρτη (06.07.2016) τους πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και τον Προαστιακό αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο και να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Αντίθετα απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί αρχικά, οι εργαζόμενοι στο τραμ δεν θα κάνουν απεργία αλλά στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ. Στις 08:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΤΑΙΠΕΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τις επόμενες ημέρες - Τα τελευταία δρομολόγια το Μεγάλο Σάββατο
Ανάλογα με την επιβατική κίνηση υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά
Το μετρό της Αθήνας