Ελλάδα

Απ΄ευθείας ανάθεση σε επιχειρηματία που συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο!

Σε επιχειρηματία που συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 316.000 ευρώ, ανατέθηκε απευθείας η σίτιση των μεταναστών στο κέντρο κράτησης Κορίνθου.

Ένα νέο σκάνδαλο με απ’ ευθείας ανάθεση φέρνει στο φως η Καθημερινή της Κυριακής και αφορά τη σίτιση των μεταναστών στο κέντρο κράτησης Κορίνθου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο εν λόγω Κορίνθιος επιχειρηματίας, γνωστός για τις διασυνδέσεις του με το ΠΑΣΟΚ, εκμεταλλευόταν επί δυο χρόνια και το καφενείο της Βουλής, ενώ είχε αναλάβει και την τροφοδοσία του υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων, εγκατέλειψε τη Βουλή αφήνοντάς τους απλήρωτους και χωρίς ένσημα.

Ωστόσο, του ανετέθη η σίτιση του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Κόρινθο με απευθείας ανάθεση, παρότι ο νόμος προβλέπει τη διεξαγωγή διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στην κατηγορία Ελλαδα

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΠΟΑΣΥ για το τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική: «Η πολιτεία έχει βαρύτατες ευθύνες – Δεν έχει τιθασεύσει τη βία στο δρόμο»
«Ας καταλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι ότι δεν αρκεί να επισημαίνουν, ως καλοί αναλυτές, τις παθογένειες της οδικής ασφάλειας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της
Αστυνομία
Μαρία Καρυστιανού: Τα 7 ερωτήματα στον πραγματογνώμονα Τάσο Δέδε για τα Τέμπη – «Αναρωτιέμαι ποια είναι τα αληθινά σας κίνητρα»
«Για ποιον λόγο  δεν σέβεστε  τον πόνο των χαροκαμένων  συγγενών,  αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών, που  τολμούν πλέον να διεκδικούν  την αλήθεια;»
Η Μαρία Καρυστιανού