Δευτέρα, 29 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Απόδραση ή διακοπές: Η Hellenic Seaways σε πάει εκεί που θες!

Hellenic Seaways
Η ζωή μας κατακλύζεται από διλήμματα και καθημερινά καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα στην πιο σωστή, εξυπηρετική και απολαυστική επιλογή. Τα καλοκαιρινά διλήμματα, όμως, έχουν μία μόνο απάντηση και αυτή είναι η Hellenic Seaways! Με ποικιλία προορισμών, υπερσύγχρονο στόλο και διάθεση για αποδράσεις, μας πάει κυριολεκτικά… παντού!
Είτε πρόκειται για διακοπές στις Κυκλάδες και το Β.Α. Αιγαίο, είτε για αυθόρμητες εξορμήσεις στο Σαρωνικό, η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει με ταχύτητα, άνεση και αξιοπιστία, προσφέροντας το πιο ευχάριστο ταξίδι.

Σαρώνουμε τον Σαρωνικό!

Hellenic Seaways Flying cat

Φύγαμε για τα νησιά του Σαρωνικού με τα Aero Highspeed και Flying Cat 4 για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του Πόρου, την αρχοντική Ύδρα, τις μαγευτικές Σπέτσες, την καταπράσινη Ερμιόνη και το πολυτελές Πόρτο Χέλι!

Περιηγούμαστε στις Κυκλάδες!

Hellenic Seaways Highspeed

Ταξιδεύουμε γρήγορα και άνετα στις Κυκλάδες με το αγαπημένο Highspeed 4, που προσεγγίζει την Πάρο, τη Νάξο, το Κουφονήσι και την Αμοργό. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους εμάς που δηλώνουμε φανατικοί θαυμαστές της Παροικιάς και της Νάουσας να βρεθούμε εύκολα στο νησί, όπως και να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά της Νάξου και την παρθένα ομορφιά της Αμοργού και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

Ανακαλύπτουμε την άγρια ομορφιά του Β.Α. Αιγαίου

Hellenic Seaways Nissos Samos

Τα καταπράσινα τοπία και οι μαγευτικές παραλίες των νησιών του Β.Α. Αιγαίου μας περιμένουν να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου στο hsw.gr και φύγαμε για διακοπές στο Αιγαίο με Hellenic Seaways!

Ταξιδεύουμε οικονομικά με απίστευτες προσφορές!

Επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές και ταξίδεψε εύκολα και οικονομικά με τον στόλο της Hellenic Seaways στα νησιά του Σαρωνικού, στις Κυκλάδες και στο Β.Α. Αιγαίο, με εκπτώσεις έως και 50%.
Δες τις όλες εδώ και βρες αυτή που σου ταιριάζει!

Άνετο ταξίδι και για τα κατοικίδιά μας

Το ταξίδι γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, όταν έχεις μαζί την αγαπημένη σου παρέα! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις κράτηση θέσης για κατοικίδια, κατά τη διαδικασία του online booking. Και για εσένα που δεν μπορείς να αποχωριστείς το κατοικίδιό σου στιγμή, ταξιδέψτε μαζί άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET. Απλώς ζήτα την καμπίνα κατοικιδίων κατά την κράτησή σου, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Σημείωση: Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου το πρόσφατα ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου σου.

Κάθε ταξίδι και χαμόγελο με το Seasmiles!

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, όσο ταξιδεύεις, κερδίζεις!
Έκδωσε γρήγορα και εύκολα την κάρτα σου online μέσω του https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω στο Seasmiles Kiosk. Μάζεψε Seasmiles και εξαργύρωσέ τα για να κερδίσεις δωρεάν ή με έκπτωση εισιτήρια, αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σου αξέχαστο!
Επιπλέον, ως μέλος του Seasmiles, απολαμβάνεις εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής κάρτας εν πλω.

Λέμε αντίο στα βαρετά ταξίδια!

Με την on-board infotainment πλατφόρμα @sea, η ταξιδιωτική σου εμπειρία απογειώνεται!
Διαθέσιμη για όλους τους επιβάτες και με δυνατότητα σύνδεσης μέσω του wifi των πλοίων, παρέχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική και πολλά άλλα.

Σαλπάρουμε προς ένα βιώσιμο μέλλον

Μαζί, κάνουμε κάθε ταξίδι ένα βήμα προς ένα πιο βιώσιμο αύριο. Η φυσική κάρτα Seasmiles είναι πλέον βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης, οπότε μην ξεχάσεις να τους χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου!
Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις