Site icon NewsIT

Αποφασίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους διοικητές ΥΠΕ – Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι

18.07.2024 | 12:45
Αποφασίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους διοικητές ΥΠΕ – Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου", στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την καλυφθούν οι θέσεις των Διοικητών στις 7  Υγειονομικές Περιφέρειες βρίσκεται στο προτελευταίο στάδιο.

Τρεις είναι οι επικρατέστεροι σε κάθε Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ. Μεταξύ αυτών είναι και Διοικητές που ήδη υπηρετούν στις ΥΠΕ (Χρήστος Ροϊλός, Φώτης Σερέτης κλπ)

Η Επιτροπή του ΑΣΕΠ κατέληξε στην τελική τριάδα μετά τη διαδικασία των συνεντεύξεων, ενώ από δω και πέρα παίρνει τα ηνία της διαδικασίας ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα λάβει και την τελική απόφαση ανάμεσα στους επιλαχόντες για την τελική τοποθέτηση Διοικητών και Υποδιοικητών.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα εξής:

«Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών ολοκλήρωσε τις συνεντεύξεις και κατάρτισε τον πίνακα των τριών (3) επικρατέστερων υποψηφίων για τη μία (1) θέση Διοικητή ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ). Συνολικά προκηρύχθηκαν επτά (7) θέσεις Διοικητών για επτά (7) ΥΠΕ, κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις της παραγράφου 7θ του άρθρου 4 του νόμου 5062/2023.

Ο εν λόγω πίνακας αποστέλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό και αναρτάται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. καθώς και στην ιστοσελίδα του εποπτεύοντος Υπουργείου».

Δείτε όλα τα ονόματα ΕΔΩ

Της Γιάννας Σουλάκη / Πηγή: iatropedia.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version