Site icon NewsIT

Αποκαλύψεις για τον φόνο του Παύλου Φύσσα – Αυτόπτες μάρτυρες καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ – “Η Ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί 15′ πριν το μαχαίρωμα

19.09.2013 | 21:47
Αποκαλύψεις για τον φόνο του Παύλου Φύσσα – Αυτόπτες μάρτυρες καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ – “Η Ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί 15′ πριν το μαχαίρωμα

- Δύο αυτόπτες μάρτυρες έκαναν σοβαρές αποκαλύψεις στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου - Αυτόπτης μάρτυρας: Κάποιος φώναξε στα άτομα που έκαναν επίθεση στον Π. Φύσσα "κάνε πίσω είναι εντολή" - "Οι αστυνομικοί δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία", λέει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας - Ο Γιώργος Ρουπακιάς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε τον αδικοχαμένο ράπερ, σύμφωνα με μαρτυρία

Πολλά ερωτήματα γεννούν οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, σχετικά με τη δράση της αστυνομίας το μοιραίο βράδυ της Τρίτης στο Κερατσίνι και αν τελικά θα μπορούσε να έχει αποτραπεί ο θάνατος του 34χρονου ράπερ. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Χρήστο Παρθένη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, οι αστυνομικοί δεν ήταν παρόντες στη δολοφονία, αλλά νωρίτερα επενέβησαν στον καβγά, στον  οποίο εμπλεκόταν το θύμα.

“Οι αστυνομικοί προστρέχουν και διαπιστώνουν την παρουσία 30 ατόμων. Με το που φτάνουν εκεί οι αστυνομικοί, κάποια από αυτά τα άτομα αρχίζουν να τρέχουν και κατευθύνονται προς την Τσαλδάρη. Οι αστυνομικοί τους ακολουθούν. Εκεί βλέπουν 2 άτομα να συμπλέκονται και τρέχουν να τους χωρίσουν. Δεν είναι μπροστά τη στιγμή που πλήττεται θανάσιμα με το μαχαίρι το θύμα…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παρθένης.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Τις δηλώσεις του, ωστόσο, καταρρίπτουν δυο αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ήταν παρόντες στον καβγά, αλλά και στη δολοφονία, την ώρα που κατέβηκε από ένα αυτοκίνητο ο Γιώργος Ρουπακιάς και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα.

Όπως δήλωσε στο “ΣΚΑΪ” αυτόπτης μάρτυρας: “Υπήρχαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πριν το μαχαίρωμα. Ήταν τέσσερις, τρεις άνδρες και μια γυναίκα”

Και συνέχισε: “Ο καβγάς κράτησε περίπου 10 λεπτά. Περίπου 15-20 άτομα ήταν από την πλευρά των δραστών και 4-5 άτομα από την πλευρά του θύματος. Πριν τη δολοφονία, υπήρξε συμπλοκή και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Είδα ένα αυτοκίνητο να κατεβαίνει αντίθετα, κατέβηκε κάτω ο δολοφόνος… Δεν είδα πού πήγε. Μετά επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και του έκαναν σωματική έρευνα. Πιστεύω ότι οι αστυνομικοί δεν περίμεναν ότι θα βγει μαχαίρι και ότι θα έμεναν στο ξύλο…”.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

“Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ήταν παρούσα τουλάχιστον 15′ πριν τη δολοφονία”

Τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί ήταν παρόντες στο σημείο, πριν γίνει η δολοφονία, σύμφωνα με δεύτερο αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή.

“Ήμουν από πάνω, στο μπαλκόνι, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον μαχαίρωσε. Υπήρχαν τουλάχιστον 4 αστυνομικοί, οι οποίοι προφανώς δεν τον προστάτεψαν, γι’ αυτό λένε ότι ήρθαν, αφού ήταν μαχαιρωμένος. Αν ήρθαν και τον βρήκαν μαχαιρωμένο, πώς έπιασαν τον δράστη;”.

Και συνέχισε: “Μια ομάδα 30 ατόμων ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Τρία άτομα πέρασαν απέναντι, πλησίασα τον Παύλο και άρχισαν να τον σπρώχνουν. Το παλικάρι πάλεψε… Στην αρχή ήρθαν 4 της ΔΙ.ΑΣ. και πλησίαζαν προς τον Παύλο. Από τους 3 οι 2 υποχώρησαν, ενώ οι άλλοι παρακολουθούσαν από απέναντι. Κάποιος φωνάζει από την ομάδα “γύρνα πίσω είναι εντολή”. Τη στιγμή που έχουν υποχωρήσει τα ατομα και υπάρχουν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. εμφανίστηκε ένα αυτοκινητο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Τσαλδάρη, παρκάρει εκεί και κατεβαίνει ο δολοφόνος. Όταν εμφανίστηκε το αυτοκινητο, η ομάδα των 30 είπε “ήρθαν οι δικοί μας”. Ο δολοφόνος ήταν κοντά στον Παύλο, αλλά δεν είχα ορατότητα… Τον είδα μόνο που πετάει το τσιγάρο εκνευρισμένος, πάει στο αυτοκίνητό του, επιστρέφει και μετά από λίγο ο Παύλος ήταν νεκρός…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα συγκλονιστικά περιστατικά με χρυσαυγίτες στον Άρειο Πάγο – Σκοπός να κατηγορηθούν για κακούργημα – Όλος ο φάκελος στο NewsIt

Ελεύθεροι η σύζυγος του Ρουπακιά, η ξαδέρφη και ο υπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας

Πιο Χρυσή Αυγή δεν γίνεται! Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν “βολεμένος” από το κόμμα 

Δημοσιογράφος BBC: Μπορεί η κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί η αστυνομία πετάει πέτρες; (VIDEO)

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του δολοφονήμενου Παύλου Φύσσα – ΦΩΤΟ

Σε ιατροδικαστή ο Π. Καμμένος – Εντολή της αστυνομίας μετά την επίθεση εναντίον του

Σαμαράς: δεν θα επιτρέψουμε στους Ναζί να τρομοκρατούν

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ανίκανοι να συμφωνήσουν ακόμα και για το εαν θα τηρήσουν ενος λεπτού σιγή! Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την πρόταση, αλλά όταν συμφώνησε η Χρυσή Αυγή την απέσυρε!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version