Ελλάδα

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση για κορονοϊό: “Ψήφος εμπιστοσύνης” στην κυβέρνηση – Απαισιοδοξία για τον… κουμπαρά

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας με τους πολίτες να αξιολογούν την νέα κατάσταση. Σε νέα δημοσκόπηση βγάζουν... το καπέλο σε Τσιόδρα και Χαρδαλιά, ενώ σαρώνει και ο Βασίλης Κικίλιας. Κομμωτήριο θα πάνε όλοι μόλις λήξουν τα μέτρα.

Η κρίση του κορονοϊού έχει χτυπήσει για να καλά τη χώρα μας με τους πολίτες σε νέα δημοσκόπηση να δηλώνουν ικανοποιημένοι με τη διαχείριση του τόσο σοβαρού θέματος από την κυβέρνηση.

Τα συμπέρασμα αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. 

Το 79,9% των ερωτηθέντων εκτιμά πως η κυβέρνηση χειρίστηκε θετικά την κρίση του κορονοϊού.

dimosko

Το 77% , εξάλλου, αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σωτήρη Τσιόδρα και το 68,7% τους χειρισμούς του Νίκου Χαρδαλιά βάζοντας τους ‘’μεγάλο βαθμό’’.

dimosko

Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% πιστεύει πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.

Η βαθμολογία των υπουργών

Οι πολίτες αξιολόγησαν θετικά τους χειρισμούς αρκετών υπουργών με τον Βασίλη Κικίλια να συγκεντρώνει ποσοστό 71,7%, ο Τάκης Θεοδωρικάκος 67,7%, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης 67,6% , η Νίκη Κεραμέως 62,4% και ο Γιάννης Βρούτσης 58,1%.

Το 47% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι εξαιτίας του κορονοϊού η προσωπική οικονομική του κατάσταση θα χειροτερέψει.

dimosko

Μεγάλο απωθημένο των πολιτών αναδεικνύεται το…  κομμωτήριο, το οποίο είναι η πρώτη τους επιλογή για το πού θα πάνε μόλις λήξουν τα περιοριστικά μέτρα! 

dimosko

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στα δικαστήρια οι Τούρκοι μαφιόζοι για τη δολοφονία στη Γλυφάδα – Βίντεο με τη στιγμή που η ΕΛΑΣ εντοπίζει τα όπλα στα σπίτια
Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκαν ακόμα εννέα Τούρκοι οι οποίοι φέρεται να βοήθησαν τους τέσσερις κατηγορούμενους να διαφύγουν της σύλληψης
Όπλα