Ελλάδα

Σοκ! Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον πρώτο όροφο στο Νοσοκομείο Νίκαιας!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 29.06.2019, στο νοσοκομείο Νίκαιας με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα. Άγνωστο πώς μέχρι στιγμής, έπεσε από τον πρώτο όροφο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχασε την ζωή της. Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την τραγική υπόθεση.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 29.06.2019, στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Τραγωδία στο νοσοκομείο Νίκαιας

Οι πρώτες πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ ανέφεραν πως γυναίκα εργαζόταν ως αποκλειστική χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες. Βρισκόταν σε έναν θάλαμο φροντίζοντας έναν ασθενή στην Γ’ Παθολογική.

Κάποια στιγμή, κατάλαβε πως η ασφάλεια του νοσοκομείου έφτανε στο σημείο και τότε επιχείρησε να φύγει. Άγνωστο πώς, σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, κατέληξε να πέσει από τον πρώτο όροφο και τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας κατάγματα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα, αλλοδαπή και περίπου 50 ετών, “έχασε” την μάχη και κατέληξε…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Απορρίφθηκε η πρόταση για ελαφρύτερες ποινές στους 4 κατηγορούμενους
Παραμένει προφυλακισμένος για το τραγικό δυστύχημα ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ αλλά και οι περιοριστικοί όροι σε βάρος της συζύγου του, του χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού αλλά και του μηχανολόγου
Λούνα Παρκ
Καταπέλτης η κατάθεση της αδελφής και του πατριού της Κυριακής Γρίβα - «Την χτύπαγε, είναι χειριστικός και δεν έχει ψυχιατρικά προβλήματα»
Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Κυριακής κατέθεσαν πως ο δολοφόνος προσπαθούσε να βγάλει επίδομα αναπηρίας, πήγαινε στα ψυχιατρικά τμήματα νοσοκομείων αλλά τον έδιωχναν επειδή ήταν υγιής
Η Κυριακή Γρίβα 4