Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Απονεμήθηκαν τα βραβεία Κούρος στις ελληνικές επιχειρήσεις

Απονεμήθηκαν τα βραβεία Κούρος στις ελληνικές επιχειρήσεις

Τις ελληνικές επιχειρήσεις που με την καινοτομία και την εξωστρέφειά τους αντιστάθηκαν στην κρίση και παρουσιάσαν αξιόλογα αποτελέσματα τίμησε για 21η συνεχή χρονια η Λέσχη Επιχειρηματικότητας με τα βραβεία Κούρος.

Η λαμπρή τελετή στο ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental, στη οποία έδωσαν το παρών-μεταξύ άλλων-ο Νότης Μηταράκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης, άνοιξε με την ομιλία του κ.Κωνσταντίνου Ευρυπίδη,προέδρου της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, που έδωσε το στίγμα της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας σε μια δύσκολη εποχή και μια τεταμένη περιοχή της Ευρώπης και έστειλε ενα μήνυμα αισιοδοξίας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Το βραβείο “Στέλιος Χατζηϊωάννου” για νέους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών απέσπασε η εταιρεία SEDE, το βραβείο ανάπτυξης και οικονομίας απέσπασε ο κ.Αριστοτέλης Παντελιάδης ενώ το βραβείο επίδοσης στο διεθνή οικονομικό στίβο απονεμήθη στον κ.Δημήτρη Δέμο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Άννα Μπουσδούκου, ενω τα βραβεία παρέδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε