Site icon NewsIT

Απόπειρα βιασμού αθλήτριας ενόργανης γυμναστικής: Νέες καταγγελίες για τον 63χρονο προπονητή της

27.07.2024 | 14:54
Απόπειρα βιασμού αθλήτριας ενόργανης γυμναστικής: Νέες καταγγελίες για τον 63χρονο προπονητή της

hands of girl in gymnast grips before performing on horizontal bar

Σε σοκ παραμένουν τα μέλη του ελληνικού αθλητισμού, μετά την καταγγελία της πρωταθλήτριας ενόργανης γυμναστικής για την απόπειρα βιασμού από τον ομοσπονδιακό προπονητή της. Νέες καταγγελίες έρχονται να φέρουν τον προπονητή σε ακόμα πιο δύσκολη θέση…

Η αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής που σήμερα είναι 26 χρονών, περιέγραψε αναλυτικά στη μήνυση για την απόπειρα βιασμού, τα όσα βίωσε στα χέρια του 63χρονου προπονητή της το 2012 και από το 2017 ως το 2018, περίοδος που ακόμα ήταν ανήλικη.

Η θαρραλέα κίνηση της, να μιλήσει ανοιχτά για όλα αυτά που έζησε, προκάλεσε και άλλους να «ανοίξουν τα στόματά τους». Μία αθλήτρια μέσα στις επόμενες μέρες, θα καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά τον 63χρονο, όσο εκείνη ακόμα ήταν ανήλικη, αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Στην Ασφάλεια Παλαιού Φαλήρου θα βρεθεί και η 26χρονη πρωταθλήτρια, δίνοντας συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς για να διευκολύνει την έρευνα.

Μαζί της θα καταθέσουν και δύο άτομα, τα οποία γνώριζαν από την αρχή την «κόλαση» που ζούσε η ανήλικη τότε αθλήτρια, μιας και η ίδια τους τα είχε εξομολογηθεί.

Η έρευνα των αρχών θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να διαπιστωθούν οι κινήσεις του προπονητή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version