Site icon NewsIT

Απόψε το pre-wedding party της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ: Οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες

27.09.2024 | 17:58
Απόψε το pre-wedding party της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ: Οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες

Αύριο γάμος γίνεται για την τέως βασιλική οικογένεια, με την Θεοδώρα, τέταρτο παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, να παντρεύεται τον σύντροφό της Μάθου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών.

Σε λίγες ώρες, θα γίνει το pre-wedding δείπνο για το γάμο της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ, στο οποίο θα παρευρεθούν 250 άτομα και θα γίνει στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου.

Σύμφωνα με αναρτήσεις από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, ο χώρος παραχωρήθηκε έναντι αντιτίμου στην τέως βασιλική οικογένεια, η οποία έχει επίσης την υποχρέωση να καλύψει τα έξοδα την συντήρηση των κήπων του μουσείου.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, στο χώρο έχουν στηθεί τα τραπέζια του δείπνου αλλά και ψηλά σκαμπό για να απολαμβάνουν οι καλεσμένοι ένα πρώτο ποτό. Επίσης, στο χώρο υπάρχουν μεγάλες σόμπες εξωτερικού χώρου για την περίπτωση που η θερμοκρασία πέσει και αρχίσουν να κρυώνουν οι καλεσμένοι.

Μια «γεύση» από το χώρο έδωσε με ένα βίντεο μέσω Instagram ο Ανδρέας Μέγκος:

Το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη Μητρόπολη, για να κανονιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο. Παρόντες, ήταν επίσης τα αδέλφια της νύφης Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος, Αλεξία με την  κόρη της Αριέττα Μοράλες ντε Γκρέτσια, η κόρη του Παύλου Ολυμπία και η μητέρα της νύφης Άννα Μαρία. 

Σε ανακοίνωσή του, το ζευγάρι τονίζει ότι αποφάσισε να κάνει το γάμο του στην Ελλάδα λόγω της αγάπης που έχει για τη χώρα και για να μοιραστεί με τους καλεσμένους του τον ελληνικό πολιτισμό και την φιλοξενία.

Το νυφικό, σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τον οίκο Celia Krithatiori. Ήδη στη χώρα μας βρίσκονται «γαλαζοαίματοι» αλλά και δημοσιογράφοι από διεθνή ΜΜΕ για το ευτυχές γεγονός, που αξίζει να σημειωθεί ότι πήρε δύο αναβολές: Μία λόγω κορονοϊού και άλλη μία λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version