Site icon NewsIT

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

30.08.2017 | 15:00
αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα ονόματα και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Διαβάστε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2017-18.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εκπαιδευτικοί με την ένδειξη «Α/θμια» στους παραπάνω πίνακες αποσπάσεων, οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της απόσπασης προκειμένου εν συνεχεία να διατεθούν στην αντίστοιχη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών οργανικής των εκπαιδευτικών να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή στους ενδιαφερόμενους και να τη γνωστοποιήσουν στις σχολικές μονάδες από τις οποίες αποσπώνται.

Παρακαλούνται στη συνέχεια οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών απόσπασης να αποστείλουν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων εκπαιδευτικών στις Διευθύνσεις της οργανικής τους θέσης.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το διδακτικό έτος 2017-18.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ19-20

Τέλος, δημοσιοποιήθηκαν οι αποφάσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ19-20 σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον ΔΟΑΤΑΠ για το σχολικό έτος 2017-2018.

Δείτε εδώ όλες τις παραπάνω αποσπάσεις.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version