Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Από τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις στον Κορυδαλλό – Το VIP κελί, οι συγκρατούμενοι και το πρώτο επισκεπτήριο

Απόστολος Λύτρας: Από τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις στον Κορυδαλλό – Το VIP κελί, οι συγκρατούμενοι και το πρώτο επισκεπτήριο

Από τις δικαστικές αίθουσες, ως γνωστός ποινικολόγος πολύκροτων υποθέσεων, στον Κορυδαλλλό. Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται από χθες, Πέμπτη (20.06.24) πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, βιώνοντας την απόλυτη «πτώση», μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του από τα ίδια του τα χέρια.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού ξημέρωσε η επόμενη ημέρα για τον Απόστολο Λύτρα, καθώς το χθεσινό βράδυ ήταν το πρώτο του στο κελί, στη «σκιά» του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και μετέπειτα της παραβίασης των περιοριστικών όρων, που του είχαν επιβληθεί αρχικά, όταν είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο γνωστός ποινικολόγος μοιράζεται το ίδιο κελί, το κελί 4 στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, με δύο κρατούμενους, έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχωβας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες και διακρίνεται για το πάθος του για τα ακριβά ρόλεξ, τα αυτοκίνητα και το εκκεντρικό ντύσιμο, κι έναν επίσης γνωστό επιχειρηματία, αλυσίδας καταστημάτων, που είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού για λόγους ασφαλείας.

Από την αυτή έχουν περάσει στο παρελθόν γνωστά ονόματα που είχαν εκκρεμότητες με το νόμο. Ανάμεσά τους είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Άκης Τσοχαντζόπουλος αλλά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Για τους κρατούμενους της συγκεκριμένης πτέρυγας, ισχύει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα με τους υπόλοιπους, ωστόσο οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι δεν συναντούν ποτέ τους άλλους για λόγους ασφαλείας.

Ο Απόστολος Λύτρας πήρε το πάνω κρεβάτι στην κουκέτα που βρίσκεται στο κελί 4, καθώς τα κάτω ήταν ήδη «πιασμένα» από τους δύο συγκρατούμενούς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής τον έχουν επισκεφθεί ο δικηγόρος του και η αδερφή του, η οποία του πήγε στη φυλακή και τη φαρμακευτική αγωγή για την καρδιά που ακολουθεί ο ποινικολόγος.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις