Τετάρτη, 18 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου διαψεύδει ότι παρεμποδίζει την επικοινωνία του ποινικολόγου με την κόρη τους

Απόστολος Λύτρας: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου διαψεύδει ότι παρεμποδίζει την επικοινωνία του ποινικολόγου με την κόρη τους

Την απάντησή της στις αναφορές που γίνονται το τελευταίο 24ωρο από την πλευρά του Απόστολου Λύτρα ότι ο γνωστός ποινικολόγος δεν μπορεί να δει την κόρη τους δίνει η εν διαστάσει σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Με μία αιχμηρή δήλωσή της η Σοφία Πολυζωγοπούλου διαψεύδει τις αναφορές ότι η ίδια παρεμποδίζει την επικοινωνία του Απόστολου Λύτρα με την κόρη τους, διαμηνύοντας μάλιστα πως η ίδια θα κινηθεί νομικά κατά του γνωστού ποινικολόγου για «αναληθή περιστατικά και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της. 

Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει έχει γνώμονα «την ορθή ψυχοσωματική ανάπτυξη της κόρης της» και δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη «σε οποιαδήποτε δημόσια αναφορά του Απόστολου Λύτρα στο παιδί».

Ταυτόχρονα, εξαπολύει σφόδρα «πυρά» εναντίον και διερωτάται: «Πόσες μπουνιές απαιτούνται άραγε κατ΄αυτόν για να είναι κακοποιητής;».

«Εάν ο προβληματισμός του πρώην συζύγου μου είναι πόσες μπουνιές μου έριξε, αν είναι 10, 20 ή 30, ή εάν «γελά ο κόσμος», όπως δήλωσε, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μάλλον άλλου είδους διερεύνησης, που άπτεται της ιατρικής επιστήμης, της κοινωνιολογίας ή της εγκληματολογίας. Πόσες μπουνιές απαιτούνται άραγε κατ΄αυτόν για να είναι κακοποιητής;», σημειώνει. 

Υπενθυμίζεται πως όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (18.09.24) ο ΑΝΤ1 και «Το Πρωινό», ο γνωστός ποινικολόγος είχε χθες την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη του μετά από την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε χθες στο τηλέφωνο με την κόρη του, σε ανοιχτή ακρόαση και υπό την παρουσία συγγενικού προσώπου από το περιβάλλον της εν διαστάσει συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες το Live News, ο Απόστολος Λύτρας θα καταθέσει αίτημα διαζυγίου από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος θα κάνει αίτηση επικοινωνίας με την κόρη του και θα ζητήσει να τη βλέπει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, η δήλωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έχει ως εξής:

«Αποκρούω μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς του πρώην συζύγου μου και τις αναφορές του περί της δήθεν παρεμπόδισης της επικοινωνίας του με το τέκνο μας.

Έχω αναφέρει προς πάσα κατεύθυνση, ότι αποκλειστικός γνώμονας των αποφάσεών μου μετά την βάναυση χειροδικία του εναντίον μου, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό μου, πρόσφορο διακινδύνευσης της ζωής μου, είναι η ορθή ψυχοσωματική ανάπτυξη της κόρης μου.

Δηλώσεις του πρώην συζύγου μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα απαντηθούν δεόντως και με τις νόμιμες διαδικασίες, όπως καθενός τρίτου που αυτοκλήτως παρεμβαίνει σε έναν δημόσιο διάλογο προδήλως ζημιογόνο και βλαπτικό της προσωπικότητας της κόρης μου και εμού προσωπικώς.

Σέβομαι και τιμώ το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετούν οι δημοσιογράφοι και ο τύπος, πλην όμως η προς τον τύπο τροφοδοσία, από την πλευρά του πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός του, αναληθών περιστατικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών, θα απαντηθεί με κάθε νόμιμο μέσον.

Εάν ο προβληματισμός του πρώην συζύγου μου είναι πόσες μπουνιές μου έριξε, αν είναι 10, 20 ή 30, ή εάν «γελά ο κόσμος», όπως δήλωσε, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μάλλον άλλου είδους διερεύνησης, που άπτεται της ιατρικής επιστήμης, της κοινωνιολογίας ή της εγκληματολογίας.

Πόσες μπουνιές απαιτούνται άραγε κατ΄αυτόν για να είναι κακοποιητής; Ως έχουσα την επιμέλεια της κόρης μας, ήδη δυνάμει δικαστικής απόφασης, δηλώνω τη ρητή αντίθεσή μου σε οποιαδήποτε δημόσια αναφορά του στο παιδί». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις