Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Ξεσπά η γιαγιά της συζύγου του – «Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα»

Απόστολος Λύτρας: Ξεσπά η γιαγιά της συζύγου του – «Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα»
Φωτογραφία: NDP Photos

Μια σειρά από ερωτήματα θέτει η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της συζύγου του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο, αναφορικά με την μέχρι τώρα ποινική αντιμετώπιση του ποινικολόγου.

Η γιαγιά της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μίλησε σήμερα (18.06.2024) στο Live News στο Mega για την κακοποίηση της εγγονής της και με καταρρακωμένη ψυχολογία, διερωτάται «γιατί τον αφήνουν ελεύθερο;».

«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ;  Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ», είπε.

«Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα», είπε σοκαρισμένη.

Και πρόσθεσε: «Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;

Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει…Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις