Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τον ποινικολόγο να επιβιβάζεται στην Porsche Cayenne στον δρόμο για το τμήμα

Απόστολος Λύτρας: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τον ποινικολόγο να επιβιβάζεται στην Porsche Cayenne στον δρόμο για το τμήμα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έξω από το νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε τη σύζυγο του Σοφία Πολυζωγοπούλου ενώ την είχε ξυλοκοπήσει φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

To οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε είναι στις 02:25 τα ξημερώματα της Κυριακής και μόλις ένα λεπτό αφού ο Απόστολος Λύτρας συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς βγαίνει από την ιδιωτική κλινική προκειμένου να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. 

Όπως θα δείτε κι εσείς ο γνωστός δικηγόρος περπατάει ενώ τον ακολουθεί ένας  αστυνομικός. Θα φτάσουν στην οδό Χρήστου Βουρνάζου και σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας με αργά βήματα κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο του ένα Porsche Cayenne που έχει σταθμευμένο. Συνομιλεί στο τηλέφωνο, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα όπως θα δείτε και στα πλάνα που εξασφάλισε αποκλειστικά το newsit.gr θα εμφανιστεί και η κόρη του.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο

 

Στην οδό Χρήστου Βουρνάζου θα φτάσει και το περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ όπου έσπευσε στο νοσοκομείο μετά την τηλεφωνική κλήση του γιατρού του ο οποίος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της 37χρονης γυναίκας.

Ο Απόστολος Λύτρας μαζί με την κόρη του θα επιβιβαστούν στο πολυτελές τζιπ, ενώ ο αστυνομικός που τον ακολουθούσε θα του κάνει νόημα να βάλει μπροστά στο αυτοκίνητο του και κατά πάσα πιθανότητα να ακολουθήσει το περιπολικό ή να προπορευτεί αυτού έως το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η σύλληψη του του γνωστού ποινικολόγου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις