Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Όταν εκθείαζε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και δήλωσε «άνθρωπος της οικογένειας»

Απόστολος Λύτρας: Όταν εκθείαζε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και δήλωσε «άνθρωπος της οικογένειας»

«Είμαι άνθρωπος της οικογένειας» δήλωνε κάποτε ο Απόστολος Λύτρας, εκθειάζοντας τη σύζυγό του, δίχως τίποτε να προμηνύει τη σοκαριστική συνέχεια στον γάμο τους, με τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την προφυλάκιση του γνωστού ποινικολόγου στον Κορυδαλλό.

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και η σύζυγός του αίτηση διαζυγίου κι επιμέλειας της κόρης τους, στο φως της δημοσιότητας έρχονται παλαιότερες δηλώσεις του ποινικολόγου, στις οποίες εξέφραζε λόγια αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Κανείς δεν φανταζόταν τότε ότι η ίδια θα έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τα ίδια του τα χέρια.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, είμαι άνθρωπος της οικογένειας, περνάω ωραία στο σπίτι μου με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου», δήλωνε στο ΜEGA ο γνωστός ποινικολόγος.

«Μαγειρεύουμε ο ένας για τον άλλον, είναι καλή μαγείρισσα, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω και προσπαθώ να τη βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη», έλεγε.

 

Ενώ αναφορικά με το γεγονός ότι εργάζονται στο ίδιο γραφείο, τόνιζε: «Στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε τα θέματα της δουλειάς μας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, τα αφήνουμε έξω, όσες φορές είναι εφικτό. Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος και μέσα στο γραφείο τα έχουμε βρει, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα κι έχουμε άριστη συνεργασία.

Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα.  Έχω αρνηθεί να αναλάβω κάποιες υποθέσεις και έπαιξε ρόλο εκείνη. Την άκουσα και δεν ανέλαβα συγκεκριμένες υποθέσεις, είχε δίκιο!».

Το νέο «συγγνώμη» και τα χρέη

Υπενθυμίζεται ότι χθες (22.06.24) ο Απόστολος Λύτρας προχώρησε σε δήλωση με την οποία διευκρίνιζε ότι η σύζυγός του δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη του.

Ο Απόστολος Λύτρας που ζει τα πρώτα 24ωρα, μετά την προφυλάκισή του για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, στο κελί 4 της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού, στην ίδια δήλωση χαρακτήριζε τη σύζυγό του «άξια μάνα», ενώ ζητάει απανωτά «συγγνώμη» για την κακοποιητική πράξη του.

Παράλληλα δε, επισημαίνει ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου ποτέ δεν αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά αντικείμενά του ή ο,τιδήποτε του ανήκει, τονίζοντας ότι η «σύζυγός του εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής τους ζωής».

Πιο αναλυτικά, η δήλωση έχει ως εξής:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγό μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγό μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγός μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. ουδέποτε η σύζυγός μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ο,τιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά  – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος, θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει από το δικό μας παιδί, και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».
 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις