Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Στα μπουζούκια μετά την αποφυλάκισή του – Η πρώτη εμφάνιση στα δικαστήρια

Απόστολος Λύτρας: Στα μπουζούκια μετά την αποφυλάκισή του – Η πρώτη εμφάνιση στα δικαστήρια
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του προσπαθεί να επιστρέψει ο Απόστολος Λύτρας, μετά την αποφυλάκισή του για την πολύκροτη υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Το Σάββατο (14/9/24) ο ποινικολόγος διασκέδασε στα μπουζούκια ενώ τη Δευτέρα (16/9/24) οι κάμερες τον κατέγραψαν στα δικαστήρια για τις υποθέσεις πελατών του.

Αν και έχει ακόμα εκκρεμότητες για τη δίκη του, την επικοινωνία με τη μικρή του κόρη αλλά και με τον πλειστηριασμό του σπιτιού που μένει η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, ο Απόστολος Λύτρας προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, έξω πια από τη φυλακή.

Η έξοδος στα μπουζούκια

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (14/9/24) ο Απόστολος Λύτρας ίδιος διασκέδασε στα μπουζούκια συνοδευόμενος από τη μεγαλύτερη κόρη του.

Με την Έλλη Κοκκίνου στην πίστα, ο ποινικολόγος έδειχνε ανανεωμένος και χαρούμενος μετά από μήνες. Τα λουλούδια γύρω του έπεφταν βροχή, με τον ίδιο να κάθεται «πρώτο τραπέζι πίστα» και να παρακολουθεί το πρόγραμμα, που εκτός από Κοκκίνου είχε και Λευτέρη Πανταζή.

Πολλοί από τα διπλανά τραπέζια χαιρέτησαν τον 52χρονο ποινικολόγο, με τον ίδιο να δείχνει κάποιες φορές έξω από τα «νερά» του, μετά από 82 μέρες στη φυλακή.

Στα δικαστήρια

Το πρωί της Δευτέρας (16/9/24) ο Απόστολος Λύτρας επανεμφανίστηκε στα δικαστήρια για την υπόθεση της Βαρβάρας Κίρκη που εκπροσωπεί, στη διαμάχη της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση πήρε αναβολή.

«Ο κύριος Απόστολος Λύτρας παραμένει δικηγόρος μου και προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δικηγόρους σε αυτό που κάνει», είπε στο LiveNews η Βαρβάρα Κίρκη, τονίζοντας ότι δε σκέφτηκε στιγμή να αλλάξει δικηγόρο.

«Όσον αφορά την υπόθεση ξυλοδαρμού, η πράξη του είναι κατακριτέα όμως η δικηγορική του ιδιότητα είναι κάτι διαφορετικό από τα προσωπικά του όπως ακριβώς, και ο κύριος Αδαμαντίδης με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει εξαιρετική φωνή».

Ο Απόστολος Λύτρας μένει μετά την αποφυλάκισή του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, μαζί με την πρώην σύζυγο και τις δύο μεγαλύτερες κόρες του. Σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει ήδη για να νοικιάσει νέο σπίτι και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει δει από κοντά τη μικρότερη κόρη του. Ο περιοριστικός όρος που επιβάλλει η παραλαβή και η παράδοση του παιδιού να γίνεται έξω από αστυνομικό τμήμα είναι όπως φαίνεται ένας «σκόπελος» που ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί.

Έχει επίσης να σκεφτεί και τον πλειστηριασμό του ακινήτου που μένει η πρώην γυναίκα του, ο οποίος έχει οριστεί για τις 9 Οκτωβρίου, με τον ποινικολόγο να ψάχνει τρόπους για να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της μεζονέτας έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις