Site icon NewsIT

Απόστολος Λύτρας: Θρίλερ με τα 22.000 ευρώ που βρέθηκαν κρυμμένα σε ντουλάπα του σπιτιού του

18.09.2024 | 09:32
Απόστολος Λύτρας: Θρίλερ με τα 22.000 ευρώ που βρέθηκαν κρυμμένα σε ντουλάπα του σπιτιού του

Μυστήριο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν κρυμμένα σε ντουλάπα της πολυτελούς κατοικίας στα βόρεια προάστια όπου διέμενε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας με τη σύζυγο του, μετά το σκηνικό του άγριου ξυλοδαρμού και την προφυλάκιση του και μέχρι σήμερα παραμένουν στα αζήτητα του Παρακαταθηκών και Δανείων.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, τα χρήματα, εντοπίστηκαν από την Οικονομική Αστυνομία μετά από εντολή του Εισαγγελέα, κατασχέθηκαν και «περιμένουν» την αιτιολογία από τον ποινικολόγο και τη σύζυγο του, αναφορικά με την προέλευση τους, προκειμένου να επιστρέψουν στα χέρια τους.

Όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, καθώς ούτε ο 52χρονος δικηγόρος, ούτε η σύζυγος του δεν έχουν εμφανιστεί για να τα διεκδικήσουν ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί, αρχικά έψαξαν στο χρηματοκιβώτιο της οικίας και αφού το βρήκαν άδειο, εντόπισαν τελικά τα 22.000 ευρώ σε μια ντουλάπα, κρυμμένα ανάμεσα στα ρούχα! 

Η εντολή του εισαγγελέα, οι έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ και τα κρυμμένα λεφτά

Η έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας, στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του, έγινε μετά από εντολή που δόθηκε από την Εισαγγελία. Οι αρχές, μετά από αναφορές στα ΜΜΕ αλλά και μηνύματα που έλεγαν ότι στο σπίτι που ο ποινικολόγος και η σύζυγός του διέμεναν υπήρχαν μετρητά, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, έδωσαν παραγγελία στους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν χρήματα και φυσικά να δώσουν εξηγήσεις οι κάτοχοι για την προέλευσή τους.

Κάτι που έγινε λίγο μετά την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα στον Κορυδαλλό.

Οι αστυνομικοί, έψαξαν παντού. Στο σπίτι της πρώτης συζύγου του δικηγόρου, στο πατρικό, το γραφείο, στα αυτοκίνητα του πρώην ζευγαριού ενώ από τις έρευνες στην οικία που διέμεναν στα βόρεια προάστια, βρέθηκαν μετρητά. Αν και το χρηματοκιβώτιο της πολυτελούς κατοικίας ήταν άδειο, εντόπισαν τελικά μέσα σε ντουλάπα, κρυμμένα 22.000 ευρώ τα οποία και τα κατέσχεσαν.

Τα λεφτά, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, καταλήγουν στο Παρακαταθηκών και Δανείων, μέχρις ότου οι κάτοχοι να δικαιολογήσουν την προέλευση τους, με τις πληροφορίες του newsit.gr να λένε πως μέχρι στιγμής ούτε ο Απόστολος Λύτρας, ούτε η πρώην σύζυγός του, έχουν εμφανιστεί για να τα διεκδικήσουν. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version