Site icon NewsIT

Αποτροπιασμός από τα μηνύματα του 48χρονου δασκάλου σε μαθήτρια: Θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου (vid)

27.05.2021 | 10:05
Αποτροπιασμός από τα μηνύματα του 48χρονου δασκάλου σε μαθήτρια: Θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου (vid)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του 48χρονου δασκάλου δημοτικού σχολείου στην Νοτιοανατολικη Αττική που φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο πατέρας μιας 11χρονης μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/5) στο MEGA για το πώς ανακάλυψε την δράση του 48χρονου και το περιεχόμενο των μηνυμάτων. 

Ο 48χρονος δάσκαλος -που είναι πατέρας δύο παιδιών- τον τελευταίο περίπου ένα μήνα προσπαθούσε όπως φαίνεται μεθοδευμένα να πλησιάσει μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του, πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και πρωταρχικός του στόχος ήταν η πρόοδός τους. Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του, οι επαφές που είχε ο 48χρονος μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί  της Πέμπτης (27/5), ο πατέρας μια 11χρονης μαθήτριας του σχολείου διέψευσε ότι ήταν ενήμερος για τις όποιες επικοινωνίες του εκπαιδευτικού και αποκάλυψε τους σοκαριστικούς διαλόγους που είχε με την κόρη του. Ο 48χρονος δάσκαλος έστελνε μηνύματα στην ανήλικη ερωτικού περιεχομένου, της πρότεινε να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και εξέφρασε μέχρι και την επιθυμία να γίνει το αγόρι της.

Click4more: «Ξεσκονίζουν» κινητό και laptop του δασκάλου που έστελνε αισχρά μηνύματα στις μαθήτριες του

«Είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει κι άλλα παιδιά. Χάθηκε ένα μέρος της αθωότητας, αλλά θα έχει ανοιχτά τα μάτια της. Περάσαμε πολύ δύσκολα είχα να κοιμηθώ μια βδομάδα» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας, ενώ αναφέρει «Έστελνε τουλάχιστον κοντά στον 1 μήνα μηνύματα στο παιδί. 20 μέρες πριν το καταλάβω εγώ. Είχε καλή επικοινωνία και ήταν καλός δάσκαλος».

Και προσθέτει: «Μου είπε την Κυριακή και μάλιστα ήταν ενθουσιασμένη, ότι της είπε ο δάσκαλος την Τρίτη να μην κάνουν γυμναστική, αλλά θα της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Και μου κίνηση το ενδιαφέρον, “αφού είσαι καλή μαθήτρια γιατί χρειάζεσαι ιδιαίτερα;”. Ιδιαίτερα στην τάξη, στο σχολείο. Της λέω της μικρής, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε».

«Εμένα με έτρωγε, πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα μην τη στείλει τη Δευτέρα στο σχολείο. Δεν ήξερα τίποτα για την επικοινωνία που είχε μαζί της. Και τι απογοήτευση να έχει ένα 11χρονο…»,ανέφερε ο γονιός απαντώντας στους ισχυρισμούς του εκπαιδευτικού.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

45 σελίδες μηνύματα σε 4 μέρες

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα από τη Δευτέρα, μόνο σε τέσσερις μέρες. Τη βομβάρδιζε με μηνύματα. Η μικρή δεν έστειλε ποτέ πρώτη. Στην αρχή ήταν σε στιλ φλερτ και ενδιαφέροντος. Για μένα ήταν επιλήψιμο αλλά θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν ενδιαφέρον» λέει στο MEGA o πατέρας της 11χρονης. 

«Τη Δευτέρα πήγα από το σπίτι της μικρής και το συζητήσαμε. Της είπα να μου δείξει τις συνομιλίες. Τη μικρή την είχα προβληματίσει από την προηγούμενη ημέρα. Της είχα πει “έχε το νου σου, κάποιοι άνθρωποι δείχνουν καλοί αλλά είναι κακοί, αλλιώς σε αγκαλιάζω εγώ…”

Εκείνην την έπιασε πανικός και έσβησε όλα τα άλλα μηνύματα, τα προηγούμενα. Τη ρώτησα αν της το ζήτησε ο δάσκαλος να τα σβήσει, μου είπε ”οχι”.

Όταν πήγα τη Δευτέρα μου είπε “μπαμπά έχεις δίκιο δεν είναι πράγματα αυτά που μου γράφει”. Της έλεγε “να σε σφίξω στην αγκαλιά μου, είσαι πολύ όμορφη.”

Συμφωνήσαμε με τη μικρή να συνεχίσει τις συνομιλίες. Της λέω “πρέπει να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος είναι καλός ή κρύβει κάτι άλλο.”  Της είπα να με ενημερώνει» προσθέτει. 

Click4more: Σε αργία ο δάσκαλος που έστελνε αισχρά μηνύματα σε μαθήτριες του

«Θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου»

Στη συνέχεια ο πατέρας του 11χρονου κοριτσιού αποκάλυψε στο MEGA τους αρρωστημένους διαλόγους που είχε ο 48χρονος εκπαιδευτικός με την ανήλικη. 

Όπως είπε: «Η μικρή για μια εβδομάδα δεν πήγε σχολείο, ενημέρωσα ότι είναι άρρωστη.  Στην αρχή της έστελνε σε στιλ ενδιαφέροντος. Μέχρι την Τετάρτη υπήρχε φλερτ.

“Τι κάνεις κοπελιά μου”, “περιμένω να έρθεις στο σχολείο να σε πάρω μια αγκαλιά”. Είχα μιλήσει με το Ανηλίκων και όλα αυτά ήταν ενδείξεις, όπως μου είπαν.

Είχε φτάσει σε σημεία, την Πέμπτη, που της πρότεινε πάλι να κάνει ιδιαίτερα κι η κόρη μου δέχθηκε και της έλεγε “είσαι πολύ όμορφη και δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω.”

Στην αρχή της είπε “θα σου βγάλω την μάσκα θα σου δώσω ένα φιλί στο μάγουλο”, μετά τής είπε “θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου”. Της είπε “θέλω να γίνω το αγόρι σου”. Όλα υπάρχουν σε μηνύματα».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά)

Στον εκπαιδευτικό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, της χρηματικής εγγύησης των 5.000 ευρώ και της απαγόρευσης προσέγγισης με τις παθούσες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων καθώς και οποιαδήποτε άλλης επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο. 

Ο εκπαιδευτικός διώκεται για δύο αδικήματα, αυτά της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. 

Με πληροφορίες από MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version