Site icon NewsIT

Αργυρούπολη: Συνελήφθη 41χρονος με περισσότερα από 33 κιλά κάνναβης που θα του απέφεραν 200.000 ευρώ

17.07.2024 | 10:45
Αργυρούπολη: Συνελήφθη 41χρονος με περισσότερα από 33 κιλά κάνναβης που θα του απέφεραν 200.000 ευρώ

Óôü÷ïò áãíþóôùí äñáóôþí Ýãéíå ëßãï ðñéí ôéò 5 ôá îçìåñþìáôá, ÁÔÌ ðïõ Þôáí ôïðïèåôçìÝíï óôçí ðñüóïøç óïõðåñìÜñêåô åðß ôçò Ë. Äçìïêñáôßáò 60, óôçí Çëéïýðïëç,Ôñßôç 4 Éïõíßïõ 2019 (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Αστυνομικοί από την Σπάρτη ακολούθησαν τα ίχνη του 41χρονου και τον ακινητοποίησαν στην Αργυρούπολη. Η κάνναβη που επρόκειτο να διακινήσει εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Περισσότερα από 33 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή ενός 41χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στην Αργυρούπολη της Αττικής από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας της Σπάρτης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει κατά την διάρκεια των ερευνών τους, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο που επέβαινε ο 41χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί βρήκαν επτά συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους επτά κιλών και 930 γραμμαρίων, καθώς και πέντε δέματα κατεργασμένης κάνναβης, τύπου «σοκολάτα», συνολικού βάρους 25 κιλών και 790 γραμμαρίων.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 41χρονου, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι κρότου και 41 φυσίγγια κρότου.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες ο 41χρονος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής, ενώ τα προσδοκώμενα κέρδη του συλληφθέντα από την εγκληματική του δράση εκτιμάται ότι θα έφταναν τις 200.000 ευρώ.

Ο 41χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Σπάρτης συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version