Ελλάδα

Άρης Μουγκοπέτρος: «Την κροτίδα την κράταγε και έσκασε στα χέρια του, έπαθε μεγάλη ζημιά» λέει ο θείος του μουσικού

«Ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς πώς πήγε το χειρουργείο και τι κατάφεραν οι γιατροί» αναφέρει στο newsit.gr ο θείος του που ήταν παρών στο περιστατικό

«Την έβγαλε από την τσέπη του και την άναψε» λέει στο newsit.gr ο θείος του μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου που τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα σε γλέντι στα Τριπόταμα Αχαΐας τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21.4.25).

Η κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του Άρη Μουγκοπέτρου προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, πανικό στους παρευρισκόμενους και ο γνωστός μουσικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Εγώ ήμουν μπροστά όταν έσκασε η κροτίδα, ήταν 06:30 το πρωί και αυτό που είδα είναι πως έβγαλε την κροτίδα από την τσέπη του και την άναψε με αναπτήρα. Την κράταγε στα χέρια του και έσκασε στα χέρια του δεν την πέταξε. Έπαθε ζημιά μεγάλη ο ανιψιός μου», αναφέρει ο θείος του μουσικού.

Σε βάρος του δεξιοτέχνη του κλαρίνου, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της παραδοσιακής μουσικής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ο μουσικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη έχοντας στο πλευρό του στενούς του συγγενείς που τον συμπαραστέκονται.

«Έγινε το χειρουργείο χθες, ακόμη δεν ξέρουμε και πολλά. Έχει πάθει ζημιά το παιδί τα έχασε τα δάχτυλα αλλά απ’ όσο μου είπανε πρέπει όμως το ένα να το βρήκαν και να έκαναν προσπάθεια να του το κολλήσουν αλλά ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς πώς πήγε το χειρουργείο και τι κατάφεραν οι γιατροί. 
Στο νοσοκομείο κοντά του είναι τα πρώτα του ξαδέρφια του Άρη και κάποιοι θείοι του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτηρίζει επικίνδυνη συμπεριφορά του θαμώνα, ο οποίος θεώρησε σωστό να φέρει μαζί του κροτίδα σε κλειστό χώρο και να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του πελάτη του
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος 3