Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Αρκαδία: Ξεσπά η σύζυγος του 41χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 64χρονο σε βάφτιση – «Αν δεν αμυνόταν θα είχα πνιγεί»

Αρκαδία: Ξεσπά η σύζυγος του 41χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 64χρονο σε βάφτιση – «Αν δεν αμυνόταν θα είχα πνιγεί»
EUROKINISSI

Άδικη χαρακτηρίζει την προφυλάκιση του συζύγου της η 34χρονη από την Αρκαδία, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του 64χρονου και ότι ο 41χρονος άντρας της «ήταν σε άμυνα».

Η γυναίκα που έγινε «αφορμή» για τη δολοφονία συγχωριανού της, στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας μετά από βάφτιση, περιέγραψε στην εκπομπή Live News την δραματική εξέλιξη του περιστατικού όπου ο σύζυγός της σκότωσε στο ξύλο τον 64χρονο. Η ίδια μάλιστα απάντησε στα όσα της καταλογίζουν και προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του άντρα της.

Το έγκλημα είχε σημειωθεί στην τοπική κοινότητα του Αγίου Πέτρου, τον περασμένο Ιούλιο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 34χρονη, το θύμα τη φλέρταρε απροκάλυπτα στο γλέντι της βάφτισης και αυτό είχε εξοργίσει τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της.

«Δεν ήθελε να τσακωθεί μαζί του. Εάν δεν έκανε κίνηση να με πιάσει εμένα από το λαιμό δεν θα τον ενοχλούσε καν», είπε η 34χρονη και πρόσθεσε: «Σε μία κοινωνία που οι γυναίκες κυνηγούνται τόσο πολύ, αυτός μπροστά στον άντρα και στο παιδί μου, ήθελε να μας κάνει κακό».

Όλα, όπως λέει η 34χρονη, είχαν ξεκινήσει όταν το 64χρονο θύμα άρχισε να την παρενοχλεί μπροστά στον σύζυγο και το παιδί της.

«Του είπα πως “αυτό που μου λέει δεν επιτρέπεται γιατί είμαι παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Αλλά και οποιαδήποτε παντρεμένη δεν επιτρέπεται καν να την κοιτάς. Θα έπρεπε να κοιτάς μόνο ελεύθερες κα της ηλικίας σου”».

Τα πράγματα στην πλατεία ξέφυγαν και ο 64χρονος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες είχαν κατηγορήσει και την 34χρονη

«Πήγαμε να τους χωρίσουμε τότε είδα τον 41χρονο ενώ το θύμα ήταν ήδη πεσμένο κάτω και δεν μπορούσε να αντιδράσει, να τον κλωτσάει 3 φορές στο κεφάλι. Εκείνος δεν κουνιόταν δεν αντιδρούσε καθόλου. Τότε ήρθε και η γυναίκα του και τον κλώτσησε και εκείνη 2 με 3 φορές. Ο 40χρονος του έλεγε συνέχεια “σήκω ρε μην κάνεις τον πεθαμένο“», είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας.

«Κρατήθηκα 3 μέρες στο κρατητήριο και με αφήσανε με περιοριστικούς όρους», πρόσθεσε η σύζυγος του δράστη.

Όσα δήλωνε ο σύζυγός της για τη δολοφονία

Από την πρώτη στιγμή ο 41χρονος που προφυλακίστηκε για το έγκλημα, υποστήριζε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

«Όταν ο 64χρονος κάποια στιγμή με άφησε δεν μπορούσε να σηκωθεί. Όμως μέχρι και τότε ενώ πήγαμε να φύγουμε κρατούσε με το ένα χέρι το πόδι μου και με το άλλο το πόδι της συζύγου μου. Με την τελευταία κλωτσιά που έδωσα μας άφησε να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι, αποχωρήσαμε από την πλατεία αμέσως», είχε πει ο 41χρονος.

«Είμαι μόνη μου με ένα παιδί και έχω πρόβλημα με την καρδιά μου», πρόσθεσε η γυναίκα του.

Όπως ανέφερε ο 41χρονος προσπαθούσε από το ξεκίνημα του καυγά να δώσει τέλος και να μη δώσει συνέχεια στον καυγά. Ωστόσο από αυτή του τη δήλωση δεν έπεισε τον εισαγγελέα.

«Εγώ σηκώθηκα. Αυτός προσπάθησε να σηκωθεί πάλι με κατεύθυνση προς τη γυναίκα μου. Τότε εγώ του έριξα μία κλωτσιά, η οποία τον πήρε ψηλά στον δεξί ώμο και προς τον λαιμό. Αυτός ξανά ξάπλωσε και γέλαγε. Ήρθε κόσμος και τότε εμείς φύγαμε. Ό,τι έκανα το έκανα αμυνόμενος και δεν είχα καμία πρόθεση να του κάνω κακό».

Μετά το έγκλημα η ίδια και ο σύζυγός της, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν λεκτική παρενόχληση. Με τους αστυνομικούς να τους συλλαμβάνουν και την 34χρονη να αναφέρει τότε.

«Μου επιτέθηκε ερωτικά και ήταν πολύ επίμονος. Γύρω στις 02:30 πήγα προς το αυτοκίνητο, άφησα το παιδί και το καρότσι στο πίσω κάθισμα και μπήκα στη θέση του οδηγού. Άνοιξα την πόρτα του συνοδηγού, για να μπει ο σύζυγος μου όμως, εκείνη την ώρα ο 64χρονος τον έσπρωξε και προσπάθησε να τον εμποδίσει να κάτσει δίπλα μου».

«Τον βουτάει από τα πόδια και τον πετάει μέσα στο αμάξι και μπαίνει και αυτός και είναι έτοιμος να με αρπάξει από τον λαιμό».

Η 34χρονη επιμένει πως η προφυλάκιση του συζύγου της είναι άδικη, με στενούς συγγενείς του θύματος να δηλώνουν εξοργισμένοι από τους ισχυρισμούς της.

Δυο μήνες μετά το έγκλημα η τοπική κοινωνία παραμένει σε σοκ

Για τα όσα έγιναν μια μέρα χαράς για ολόκληρο το χωριό με τη βάφτιση ενός παιδιού, που έδωσε θέση σε μια ματωμένη νύχτα, με ύβρεις, φωνές και χτυπήματα, που στάθηκαν μοιραία για έναν 64χρονο άντρα.

Η 34χρονη περιέγραψε τα όσα συνέβησαν τα τελευταία λεπτά του καυγά λέγοντας: «Δεν βγαίνει κανείς έξω. Βγήκαν και κοιτάζανε, δεν ερχόταν κανένας να βοηθήσει. Το παιδί μου μέσα ούρλιαζε και έκλαιγε. Ήταν αυτός πάνω από τον άντρα μου και τον έπνιγε. Κάποια στιγμή κατάφερε να φύγει από κάτω και να έρθει από πάνω. Τότε εκείνος πήγε να πιάσει από τα πόδια και εκεί ο άντρας μου του έριξε στον ώμο με το πόδι του και εκεί ήρθαν και μας χώρισαν και φύγαμε. Πήγαμε στο Α.Τ του Άστρους για να καταθέσουμε τη σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Εάν ο άντρας μου δεν αμυνόταν, εγώ θα είχα πνιγεί».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις