Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αρκαδία: Στη φυλακή ο 41χρονος για τον θάνατο του 64χρονου, ελεύθερη η 34χρονη σύζυγός του

Αρκαδία: Στη φυλακή ο 41χρονος για τον θάνατο του 64χρονου, ελεύθερη η 34χρονη σύζυγός του
eurokinissi

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος και ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 34χρονη σύζυγός του που κατηγορήθηκαν για την ανθρωποκτονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία.

Η απολογία και των δυο ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/07/2024) και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με τον συνήγορο υπεράσπισης να δηλώνει πως ο 41χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 64χρονου στην Αρκαδία, θα υποβάλλει αίτημα αντικατάστασης καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Το τραγικό περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (21/07/2024) στο ορεινό χωριό Άγιος Πέτρος στην Αρκαδία και στοίχισε τη ζωή σε ένα 64χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (21/07/2024) φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι.

Όπως έχει γίνει γνωστό το θύμα είχε έντονη λογομαχία με την 34χρονη και τον 41χρονο σύζυγό της, όταν κατά την αποχώρησή τους από την πλατεία Άγιου Πέτρου, όπου ήταν καλεσμένοι σε βάφτιση, η γυναίκα δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από το θύμα.

Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι το θύμα προσπάθησε να εισέλθει βίαια στο αυτοκίνητό τους με το τρίχρονο παιδί τους να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα και πως βρίσκονταν σε άμυνα.

Να σημειωθεί πως χθες (23/07/2024) ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής. Ο ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών αναφέρει ότι είναι απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του 64χρονου και αναμένονται τα αποτελέσματα στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις