Ελλάδα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετά την ορκωμοσία του Κωνσταντίνου Τασούλα: «Να ευχηθούμε να υπερπηδηθούν οι δυσκολίες που υπάρχουν»

«Πάντοτε είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εξερχόμενος από τη Βουλή μετά την ορκωμοσία του Κωνσταντίνου Τασούλα στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δύσκολοι καιροί, να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας να είναι καλά κι εσείς όλοι κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη όλα, που μας υποδεικνύετε τον δρόμο, αλλά  καμία φορά και στραβά», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε καθήκον να προσευχόμαστε και να ευχηθούμε να υπερπηδηθούν οι δυσκολίες που υπάρχουν».

Ερωτηθείς αν «είναι αισιόδοξος;» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απάντησε:

«Πάντοτε είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα η έκθεση του Πανεπιστημίου της Γάνδης για τα Τέμπη - «Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
Τονίζεται ότι «η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Γάνδης δεν συμμετείχε στην ανάλυση του ίδιου του ατυχήματος ούτε στη συγγραφή της έκθεσης όπως εκδόθηκε από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 22