Site icon NewsIT

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η Προκήρυξη 15Κ/2017 για θέσεις στον ΟΑΕΔ

16.10.2017 | 16:36
ΑΣΕΠ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η ΑΣΕΠ Προκήρυξη 15Κ/2017. Τι πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι για τις 335 θέσεις στον ΟΑΕΔ.

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η Προκήρυξη 15Κ/2017 του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση 335 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας).

Απαραίτητοι τίτλοι σπουδών υποψηφίων

Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις της προκήρυξης αυτής ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει έναν από τους παρακάτω τίτλους σπουδών.

Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π). ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής. Ή ακόμη και ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Πτυχίο ή δίπλωμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας. Επίσης, Δημόσιας Διοίκησης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών. Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Λογιστικής ή Ναυτιλίας ή Μαθηματικών ή Τεχνολογίας.

Πρόσθετα προσόντα

Για όλες τις θέσεις απαιτούνται πρόσθετα προσόντα. Αυτά πρέπει να τα κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αλλιώς δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις. Όπως γνώση χειρισμού Η/Υ, καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών.

Για όλες τις θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, οι κενές θέσεις θα καλυφθούν «επικουρικώς» από υποψήφιους με μειωμένα πρόσθετα προσόντα.

Οι θέσεις για τις οποίες υπάρχει επικουρική κάλυψη θα καλυφθούν από υποψήφιους που έχουν τα πλήρη απαραίτητα προσόντα (και τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών) και μόνο σε περίπτωση που θα παραμείνουν κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους που καλύπτουν κατά σειρά τα προσόντα «α΄ επικουρίας».

Η επίσημη ανακοίνωση για την ΑΣΕΠ Προκήρυξη 15κ/2017

Στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας. Δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά.

Οι θέσεις ανά κλάδο της Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στον Πίνακα Θέσεων που έχει αναρτήσει ο ΑΣΕΠ στη διαδικτυακή του φόρμα. Διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την Προκήρυξη 15κ/2017.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version