Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες του “Νήσος Μύκονος” – Αποβιβάστηκαν στο Καρλόβασι

Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες του “Νήσος Μύκονος” – Αποβιβάστηκαν στο Καρλόβασι

Απόλυτα ασφαλείς είναι οι επιβάτες του πλοίου “Νήσος Μύκονος”, που έπιασε φωτιά σήμερα το απόγευμα, όπως διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της η Hellenic Seaways.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ο καπετάνιος έδωσε εντολή στους επιβαίνοντες να συγκεντρωθούν στο σαλόνι και να φορέσουν τα σωσίβιά τους.

Οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν με λέμβους στο επιβατηγό “Παναγία Θεοτόκος” που έσπευσε στο σημείο. Πέντε απο τους επιβάτες παρουσίασαν ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρούς συνεπιβάτες τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας: “Η Hellenic Seaways σε συνέχεια του προηγούμενου δελτίου τύπου ανακοινώνει ότι, η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στην τσιμινιέρα του πλοίου της Νήσος Μύκονος έχει σβήσει και οι επιβάτες έχουν με ασφάλεια αποβιβαστεί στο λιμάνι Καρλοβάσου.

Η εταιρεία έχει ήδη επεξεργαστεί και θέσει σε εφαρμογή σχέδιο αντικατάστασης του πλοίου της Νήσος Μύκονος έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στα δρομολόγια των επόμενων ημερών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπο έλεγχο η φωτιά στο Νήσος Μύκονος – Με λέμβους γίνεται η μετεπιβίβαση σε άλλο πλοίο

Σάμος: Το ατύχημα του καπετάνιου καθυστέρησε το δρομολόγιο

“Ανταλλαγή ενστόλων” εξετάζει η κυβέρνηση – “Μετατάξεις” από και προς ΕΛΑΣ – Λιμενικό – ΕΔ

Ένταση και δυο συλλήψεις συνδικαλιστών στη Ραφήνα – Δεν έφυγε το πλοίο Πηνελόπη

Λασίθι: Στρίμωξε τους επιβάτες και τον… στρίμωξε το Λιμενικό

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε