Παρασκευή, 11 Οκτ.
25oC Αθήνα

Δεν παίζουμε με τη φωτιά: Ασφαλίστε το σπίτι σας από τις πυρκαγιές

Δεν παίζουμε με τη φωτιά: Ασφαλίστε το σπίτι σας από τις πυρκαγιές

Αμέτρητα νοικοκυριά έχουν δει τα σπίτια τους να παραδίδονται στις φλόγες και να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι.

Φυσικά αίτια, ανθρώπινη αμέλεια ή εμπρησμός μπορούν να ανάψουν τη σπίθα που θα κάνει στάχτη τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

Οι πυρκαγιές αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους που παραμονεύουν και θέτουν σε κίνδυνο την ακίνητη περιουσία μας.

Σπίτια που χτίστηκαν λιθαράκι λιθαράκι και άλλα που αγοράστηκαν με δάνειο για να στεγάσουν εκατομμύρια ανθρώπους και τα όνειρά τους.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν οικονομικά στις ζημιές από μια πυρκαγιά που θα μπορούσε να προκαλέσει μερική αλλά και ολική καταστροφή του σπιτιού τους.

Για να προστατευτούμε από τα υπέρογκα έξοδα, θα ήταν χρήσιμο να σκεφτούμε την ασφάλεια κατοικίας. Θα μπορούσε να παρομοιαστεί με έναν αποταμιευτικό λογαριασμό που θα μας καλύψει οικονομικά σε περίπτωση απροσδόκητης καταστροφής.

Οι διαδικασίες ασφάλισης είναι γρήγορες και απλές, ενώ το κόστος είναι πολύ μικρότερο από αυτό που ενδεχομένως κάποιος έχει στο μυαλό του ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε αυτά που μας προσφέρει.

Από τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στην αγορά αποτελούν τα προγράμματα της Anytime που καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους που έχουν στεγαστικό δάνειο όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν το σπίτι τους από κάθε κίνδυνο.

Μπαίνοντας στο site της Anytime μπορείτε να ενημερωθείτε για τα Anytime Home και να υπολογίσετε εύκολα και γρήγορα τα ασφαλίστρα της κατοικίας σας!

 
Τα 3 προγράμματα Anytime Home

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο που απαιτούν οι τράπεζες. 

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνετε σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε