Ελλάδα

Ασπρόπυργος: 65χρονος προσπάθησε να βιάσει 18χρονη – Την βρήκαν αστυνομικοί να περιφέρεται τραυματισμένη στο δρόμο

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 18χρονη κοπέλα από τον Ασπρόπυργο, η οποία κατάφερε να γλιτώσει τον βιασμό, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας (27.3.2023) ένας 65χρονος άντρας απειλώντας την προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τη 18χρονη να προχωρά τραυματισμένη στο δρόμο. Η κοπέλα περιέγραψε πως παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, καθώς ένας 65χρονος με απειλές προσπάθησε να τη βιάσει.

Όταν αυτή αντιστάθηκε την χτύπησε με άγνωστο αντικείμενο τραυματίζοντάς την στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι.

Η κοπέλα μαζί με την μητέρα της προχώρησαν στην καταγγελία και λίγη ώρα αργότερα ο 65χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου. 

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 9.000 άνθρωποι έχουν φύγει από τη Σαντορίνη – Νέα νύχτα αγωνίας από τους συνεχείς σεισμούς
Η σεισμική δραστηριότητα δεν αποκλιμακώνεται λέει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Βασίλης Καραστάθης - Από 1η Φεβρουαρίου οι σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ έφτασαν τους 39
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Πάνω από 9.000 άνθρωποι έχουν φύγει από τη Σαντορίνη – Παραμένει η αγωνία από τις συνεχείς δονήσεις