Ελλάδα

“Αστεράτη”… γίνεται η Θεσσαλονίκη – Χρωματίζεται με λευκά, κόκκινα και μπλε αστέρια!

Αστέρια κοσμούν από την Κυριακή (02.09.2018) το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφορά στην τιμώμενη χώρα της 83ης ΔΕΘ, που είναι οι ΗΠΑ.

Συνεργεία τοποθετούν τα αστέρια που παραπέμπουν στα χρώματα των ΗΠΑ, σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και περιμετρικά του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας το σύνθημα και την ευκαιρία να μπούμε σε ρυθμούς ΔΕΘ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης.

“Από σήμερα τα αστέρια που θα κοσμούν την πόλη θα παραπέμπουν στην τιμώμενη χώρα, όπως ακριβώς κάναμε πέρσι με τα φαναράκια για την τιμώμενη χώρα που ήταν η Κίνα”, δήλωσε ο κ. Ποζρικίδης.

“Κι ενώ τα αστέρια σχετίζονται με τις ΗΠΑ, παράλληλα αναδεικνύουν την πόλη μας, την Θεσσαλονίκη, ως ένα μεγάλο αστέρι”, σχολίασε.

πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης
Ξεκίνησε νωρίς η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Με χαμηλές ταχύτητες τα αυτοκίνητα που περνούν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών
Μέχρι το απόγευμα η κορύφωση της επιστροφής των εκδρομέων - Συνολικά 500.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αττική τις ημέρες του Πάσχα
Αυτοκίνητα στα διόδια