Ελλάδα

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άνοιξαν τον δρόμο και οδήγησαν με ασφάλεια ετοιμόγεννη γυναίκα στο νοσοκομείο

Μέσα σε 8 λεπτά η ομάδα ΔΙΑΣ κατάφερε να ανοίξει όλους τους δρόμους για μια ετοιμόγεννη γυναίκα και τον σύζυγό της, που πήγαιναν σε ιδιωτικό μαιευτήριο, προκειμένου να έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Σήμερα (02.02.2023) το πρωί, το αμάξι του ζευγαριού είχε κολλήσει στην Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος των ΚΤΕΛ και όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Newsit.gr, άμεσα οι άντρες της ΔΙΑΣ άρχισαν να ψάχνουν τον Κηφισό για να εντοπίσουν το όχημα και να βοηθήσουν να φτάσουν γρήγορα στο μαιευτήριο.

Το όχημα εντόπισαν η ομάδα ΔΙΑΣ του Αιγάλεω, ο βοηθός αλλαγάρχη, μαζί με το όχημα προσαγωγών της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής.

Χρησιμοποιώντας τις σειρήνες για να ανοίξουν άμεσα το δρόμο από το μποτιλιάρισμα, η ομάδα ΔΙΑΣ κατάφερε μέσα σε 8 μόλις λεπτά να βοηθήσει την ετοιμόγεννη γυναίκα και τον σύζυγό τους να φτάσουν στο ιδιωτικό μαιευτήριο με απόλυτη ασφάλεια.

Ο σύζυγος της επιτόκου ευχαρίστησε τα πληρώματα της ομάδας ΔΙΑΣ, λέγοντας ότι αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν ακόμα κολλημένος στον Κηφισό και θα κινδύνευε η ζωή της γυναίκας του και της κόρης που περιμένει.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλιφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Χρίστος Κούγιας δε ξέρει να χειρίζεται τη δημοσιότητα», λέει συνεργάτης του Αλέξη Κούγια - «Δεν υπάρχει επικεφαλής στο γραφείο»
«Όταν πας στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα σου και σε ρωτούν αν έκανες follow ή unfollow τη μάνα σου, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απαράδεκτο και προκαλεί εκνευρισμό»
Ο Χρίστος Κούγιας