Ελλάδα

Αστυνομικοί τον έδεσαν με χειροπέδες στο καλοριφέρ και κάλεσε το «100» για να τον… σώσει! Βίντεο ντοκουμέντο

Θύμα αστυνομικής βίας κατήγγειλε ότι έπεσε οδηγός ταξί το 2019, με την εκπομπή “Live News” να προβάλλει εικόνες ντοκουμέντα. 

Όπως υποστηρίζει ο 53χρονος οδηγός ταξί, στην αρχή του πήραν την πίεση, διότι είναι διαβητικός, και στη συνέχεια τον δένουν με χειροπέδες στο καλοριφέρ. Μάλιστα, χρειάστηκε να καλέσει την Άμεση Δράση για να τον… σώσει από την αστυνομική βία μέσα στα κρατητήρια. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, καταγγέλλει τέσσερις αστυνομικούς ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων και έχει διαταχτεί ΕΔΕ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το “Live News”

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολουθήσε ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου - Στο «μικροσκόπιο» καταθέσεις και κινητά τηλέφωνα
Τα κλιμάκια της αστυνομίας έχουν καταφέρει και έχουν εντοπίσει τρία σημεία από τη διαδρομή που θεωρούν ότι ακολούθησε ο Βασίλης Καλογήρου.
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο