Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αθήνα: Εξαφάνιση 38χρονου από το Πολύγωνο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αθήνα: Εξαφάνιση 38χρονου από το Πολύγωνο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για την εξαφάνιση του Δημήτρη Βαρίκα 38 ετών. Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν από την περιοχή του Πολύγωνου στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι στις 27 Μαΐου 2024, απογευματινές ώρες, χάθηκε από την περιοχή του Πολύγωνου στην Αθήνα, ο Βαρίκας Δημήτρης, 38 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Βαρίκα Δημήτρη την Τρίτη (28.05.2024), και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βαρίκας Δημήτρης έχει ύψος 1.73 μ. και βάρος 64 κιλά, έχει καστανά μάτια και καστανά μακριά μαλλιά. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρη φόρμα, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρο τσαντάκι μέσης. Έχει τατουάζ στην πλάτη, έναν σκύλο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις