Site icon NewsIT

Αθήνα: Χειροπέδες σε 20χρονο για 6 ληστείες σε περίπτερο και μίνι μάρκετ σε Παγκράτι και Βύρωνα

12.06.2024 | 00:08
Αθήνα: Χειροπέδες σε 20χρονο για 6 ληστείες σε περίπτερο και μίνι μάρκετ σε Παγκράτι και Βύρωνα

Πυροβολισμοί από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Κυψέλη, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. Ένας άνδρας φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του κτηρίου στην οδό Εφέσσου, στην περιοχή της Πλατείας Αμερικής και άρχισε να πυροβολεί. Μετά την κινητοποίηση της Αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για 6 ληστείες σε περίπτερο και μίνι μάρκετ σε Παγκράτι και Βύρωνα συνελήφθη ένας 20χρονος άνδρας. Φορώντας κουκούλα «full face» και υπό την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε από τους υπαλλήλους χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παγκρατίου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατ’ εξακολούθηση.

Η διερεύνηση υποθέσεων ληστειών που έγιναν το τελευταίο δίμηνο σε περίπτερο στο Παγκράτι και σε μίνι μάρκετ στον Βύρωνα, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του 20χρονου και τον τερματισμό της εγκληματικής του δράσης.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο 20χρονος, έχοντας επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο περίπτερο και μίνι μάρκετ, εισέβαλλε πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας κουκούλα «full face» και υπό την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε από τους υπαλλήλους χρηματικά ποσά.

Συνολικά, εξιχνιάστηκαν 6 ληστείες με την ίδια μεθοδολογία που έγιναν στα δύο καταστήματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο 20χρονος δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version