Site icon NewsIT

Αθηνών – Κορίνθου: Άνοιξε και η μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα μετά το τροχαίο με το βυτιοφόρο

09.08.2024 | 15:52
Αθηνών – Κορίνθου: Άνοιξε και η μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα μετά το τροχαίο με το βυτιοφόρο

Κανονικά διεξάγεται από το απόγευμα της Παρασκευής (9.8.24) η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, που είχε διακοπεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος με βυτιοφόρο. Μετά τη δεξιά λωρίδα και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης άνοιξε και η μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αμέσως μετά το σβήσιμο της φωτιάς στο βυτιοφόρο που ανατράπηκε, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχό του, δόθηκαν στην κυκλοφορία και οι τρεις λωρίδες (μεσαία, δεξιά και λωρίδα έκτακτης ανάγκης) στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Κανονικά εδώ και ώρα, καθώς η φωτιά στο βυτιοφόρο έχει σβήσει, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου κατάφερε να βγει από το όχημα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Το μεγάλο όχημα που κινούταν προς Κόρινθο ανετράπη, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και τυλίχθηκε στις φλόγες. Μάλιστα, το μισό βυτιοφόρο έχει «διπλώσει» στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Κινέτα: Φωτιά σε βυτιοφόρο που ανετράπη στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Δείτε βίντεο που έστειλε ο αναγνώστης Μάριος Κατιρτζής, ο οποίος βρέθηκε λίγα μέτρα από το φλεγόμενο όχημα.

Οι Πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη να μην επεκταθεί η φωτιά στο φορτίο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το βυτιοφόρο μετέφερε πετρέλαιο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version