Ελλάδα

Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμός λωρίδων μέχρι τον Οκτώβριο

Τροποποιήσεις θα υπάρχουν στην Αθηνών – Λαμίας, σε τμήματα του δρόμου, λόγω έργων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών Λαμίας ξεκινούν από αύριο.

Συγκεκριμένα από τις 07.00΄ έως τις 10.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες της Λ. Κηφισού, περιοχής δήμου Νίκαιας/Αγ.Ι.Ρέντη, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως, μέγιστου μήκους 200μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. 

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουμε και από τη Δευτέρα 16.5.2022 έως και 26.10.2022.

Οι ρυθμίσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 19.00΄ και το Σάββατο, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄.

Εξαιρούνται τα χρονικά διαστήματα από 10.06.2022 έως 14.06.2022 και από 12.08.2022 έως 16.08.2022.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής: 

– Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι (Α.Θ.Ε), από το 33,550 χιλιόμετρο έως το 34,100, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

– Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε, από το 48,700 χιλιόμετρο έως το 50,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

– Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τη χ/θ 51,200 έως τη χ/θ 51,900, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

– Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τη χ/θ 34,800 έως τη χ/θ 33,500, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την εκτέλεση των έργων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, κατά το χρονικό διάστημα από 18.6.2022 έως 04.9.2022, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται ως εξής:

– Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00΄.

– Στην κατεύθυνση προς Λαμία, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, κατά τις ώρες 07.00 έως 15.00΄. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λήψη οργάνων από τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό - Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη νεφροί και ήπαρ
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι πνεύμονες και η καρδιά είχαν εκτεταμένη ζημιά από τη παραμονή του παιδιού στον βυθό και κρίθηκαν ακατάλληλα για μεταμόσχευση
Ο ποταμός Άραχθος 11
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
14
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 26