Ελλάδα

Αττική: Ο κορονοϊός «σφυροκοπά» το κέντρο της Αθήνας – Πού βρέθηκαν τα 321 νέα κρούσματα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να σφυροκοπά την Αττική που για άλλη μια μέρα έχει τη θλιβερή πρωτιά στα κρούσματα.

Σε όλη την Ελλάδα ανακοινώθηκαν 638 νέες μολύνσεις και πάνω από τις μισές, συγκεκριμένα 321 εντοπίζονται στην Αττική.

Το κέντρο της Αθήνας (Κεντρικός Τομέας Αθηνών) είναι η περιοχή με το μεγαλύτερο πρόβλημα έχοντας 80 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ενώ  ο Δυτικός Τομέας Αθηνών έχει 57 και ο Νότιος Τομέας Αθηνών 50.

Ακολουθούν ο Πειραιάς με 47 κρούσματα, η Ανατολική Αττική με 44, ο Βόρειος Τομέας Αθηνών με 38, η Δυτική Αττική με 3 και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού με 2.

Οσον αφορά στην αναλογία των κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους ο Δυτικός Τομέας Αθηνών έχει 11,64 μολύνσεις, ο Πειραιάς 10,47 και ο Νότιος Τομέας Αθηνών 9,44.

Από εκεί και πέρα η Ανατολική Αττική έχει 8,76 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών 7,77, ο Βόρειος Τομέας Αθηνών 6,42, τα Νησιά του Αργοσαρωνικού 2,68 και η Δυτική Αττική 1,86.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Hellenic Train, στη Λεωφόρο Συγγρού – Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα
Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Αθανασίου Διάκου έως την Καλλιρρόης - Eίχε εντοπιστεί ένα ύποπτο σακίδιο κοντά στο κτήριο, το οποίο και εξερράγη ακριβώς την ώρα που είχε υποδείξει ο άνδρας
Βόμβα στη Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού 12
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες