Site icon NewsIT

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα το βράδυ ως το πρωί της Τρίτης λόγω εργασιών

26.08.2024 | 15:38
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα το βράδυ ως το πρωί της Τρίτης λόγω εργασιών

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ. Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Νέες εργασίες βαριάς συντήρησης θα ξεκινήσουν από σήμερα (26.08.2024) στην Αττική Οδό. Στις 20:00 το βράδυ, θα ξεκινήσουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι οδηγοί με διαφορετικούς τρόπους.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό θα διαρκέσουν ως τις 06:00 πρωί της Τρίτης.

Για αυτούς τους λόγους κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Άνω Λιόσια και προς Περιφερειακή Αιγάλεω (Κόμβος 5) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Οι αρχές θα προχωρήσουν και στο κλείσιμο της εξόδου της Αττικής Οδού προς Ανθούσα (Κόμβος 14) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Οδηγίες για την εξυπηρέτηση των οδηγών

Στην περίπτωση που οι οδηγοί θα θέλουν να περάσουν από την έξοδο προς Άνω Λιόσια τότε:

Θα μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο του Ασπρόπυργου (Κόμβος 4). Τότε θα κάνουν αναστροφή και θα ακολουθήσουν τις πινακίδες παράκαμψης.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο – Μαρκόπουλο (χωρίς να πληρώσουν ξανά διόδια), μέχρι τον επόμενο Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5), στον οποίο θα εξέλθουν για να κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια ή προς Σκαραμαγκά, κάνοντας αναστροφή στον κυκλικό Κόμβο του Κέντρου Πάλης.

Στην περίπτωση που κάποιο όχημα θα θέλει να περάσει από την έξοδο προς Ανθούσα:

Οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο – Μαρκόπουλο και να βγουν στην επόμενη έξοδο προς τη Λ. Μαραθώνος – Λ. Μεσογείων (Κόμβος 15) από όπου μπορούν να κατευθυνθούν στην περιοχή της Ανθούσας, ακολουθώντας την παρακαμπτήρια σήμανση.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version