Site icon NewsIT

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της Τρίτης – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

05.08.2024 | 16:58
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της Τρίτης – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

ÁÔÔÉÊÇ ÏÄÏÓ (ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (05.08.2024) έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 6 Αυγούστου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αττική Οδό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις σχετικές σημάνσεις.

Συγκεκριμένα, από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές αλλαγές:

* Κλειστή η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία και από Πειραιά προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης)

* Κλειστή η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μάνδρα (Κόμβος 1), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα

* Κλειστή η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο (Kόμβος 20) προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα καθώς και ο συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα

Συγκεκριμένα:

1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 05/08/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 06/08/2024 η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία και από Πειραιά προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν προς Ελευσίνα μέσω του Κόμβου Μεταμόρφωσης και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον αμέσως επόμενο Κόμβο, της Λ. Δημοκρατίας (Κόμβος 7), προκειμένου να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 05/08/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 06/08/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μάνδρα (Kόμβος 1) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν είτε να εξέλθουν από τον Kόμβο της Μαγούλας / Θριασίου Πεδίου (Kόμβος 2) είτε να συνεχίσουν την πορεία τους προς Κόρινθο και πριν τα διόδια Ελευσίνας να κινηθούν προς «Νέα Πέραμο χωρίς διόδια» όπου, στη συνέχεια ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, θα κάνουν αναστροφή και θα κινηθούν προς Αθήνα έως τον επόμενο Κόμβο (Κόμβος Θηβών), μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να κατευθυνθούν προς Θήβα / Ελευσίνα ή να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αθήνα / Πειραιά.

3. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 05/08/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 06/08/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο (Κόμβος 20) προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

* Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.

* Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, εκεί θα στρίψουν δεξιά, θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου Κ1 ακολουθώντας τη σήμανση «Τοπικές Οδοί» όπου στη συνέχεια θα κάνουν αναστροφή «προς Αθήνα» και θα εισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

* Οι διερχόμενοι από Κορωπί με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο, του Κόμβου Κ1 με σήμανση «Τοπικές Οδοί», όπου στη συνέχεια θα κάνουν αναστροφή «προς Αθήνα» και θα εισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version