Δευτέρα, 9 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης
ΦΩΤΟ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην Αττική Οδό λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο.

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό θα ισχύσουν από τις 110το βράδυ της Δευτέρας (09.09.2024) έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, λόγω των εργασιών βαριάς συντήρησης που έχουν προγραμματιστεί.

1. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Πλαπούτα προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 09/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς τη Λ. Κύμης στην κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Στάδιο κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στη συνέχεια στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσουν να κάνουν αναστροφή και να κινηθούν στην
αριστερή λωρίδα της Λ. Κύμης προς Ηράκλειο, προκειμένου να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στον αμέσως επόμενο κόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

2. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Κύμης προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 09/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κύμης προς Ηράκλειο, προκειμένου να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στον αμέσως επόμενο κόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) να
κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

3. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 09/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο Ανθούσας (Κόμβος 14) και να στρίψουν αριστερά προς Λεωφ. Ανθούσας/ Λεωφ. Μαραθώνος ή να συνεχίσουν την πορεία τους στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κατευθυνθούν μέσω του κόμβου 16προς Ραφήνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Παλλήνη (Κόμβος Υ8) όπου θα στρίψουν αριστερά στη γέφυρα,
στην οδό Πωγωνίου, μέσω της οποίας θα καταλήξουν στη Λ. Μαραθώνος.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις