Πέμπτη, 12 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής
ΦΩΤΟ αρχείου EUROKINISSI

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό. Ο λόγος είναι η πραγματοποίηση εργασιών βαριάς συντήρησης.

Όπως ανακοινώθηκε, οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό θα εφαρμοστούν από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης (12.09.2024) έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

1. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος προς Γλυκά Νερά (Κόμβος Υ6) στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο, από τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης 12/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 13/09/2024.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς Ραφήνα μέχρι τον Κόμβο της Παλλήνης (Κόμβος Υ8), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αθήνα/Κέντρο, μέχρι τον Κόμβο των Γλυκών Νερών όπου θα εξέλθουν.

2. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 12/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 13/09/2024.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τα διόδια Κηφισίας προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς τη Λ. Κύμης (Έξοδος 10Β) στην κατεύθυνση προς Ολυμπιακό Στάδιο, κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας επί της Λ. Κύμης, στη συνέχεια στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσουν να στρίψουν αριστερά και να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις