Site icon NewsIT

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 8 το βράδυ της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης

27.08.2024 | 15:18
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 8 το βράδυ της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης

ÁÔÔÉÊÇ ÏÄÏÓ (ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης. Οι αλλαγές στην κίνηση θα ισχύσουν από τις 8 το βράδυ της Τρίτης (27.08.2024) έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 28 Αυγούστου.

Λόγω της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αττική Οδό κλειστός θα παραμείνει ο Συνδετήριος Κλάδος (και ο Σταθμός Διοδίων) της Περιφερειακής Λ. Αιγάλεω από Σκαραμαγκά / Λ. ΝΑΤΟ καθώς και από Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου / Παράπλευρο ΟΔΔΥ προς Αεροδρόμιο /Μαρκόπουλο, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 27/08 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 28/08.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Σκαραμαγκά / Λ. ΝΑΤΟ, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Άνω Λιόσια και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή στον κυκλικό Κόμβο του Κέντρου Πάλης, να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο του Ασπρόπυργου (Κόμβος 4), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου / Παράπλευρο ΟΔΔΥ, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο από τον Κόμβο της Λ. Φυλής, μέσω της Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version