Site icon NewsIT

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής

26.07.2024 | 16:43
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής (26/07/2024) έως το πρωί του Σαββάτου (27/07/2024).

Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Αττική Οδός είναι οι ακόλουθες: Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 26/07 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 27/07, η έξοδος της από Αεροδρόμιο προς Λαμία καθώς και η έξοδος από Ελευσίνα προς Λαμία, στον Κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8).

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν, μέσω του Κόμβου Αθηνών – Λαμίας, να κατευθυνθούν προς Πειραιά, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Βρυούλων (ΙΧ και φορτηγά έως 30 τόνους) και στη συνέχεια να κινηθούν προς Λαμία.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version