Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής έως το πρωί του Σαββάτου

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής έως το πρωί του Σαββάτου

Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και Μαρκόπουλο από τη σήραγγα Βριλησσίων προς την Περιφερειακή Υμηττού από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (31.5.24) έως τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου (1.6.24).

Όπως ανακοινώθηκε από την Αττική Οδό, κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο Πεντέλης (Κόμβος 12) και να κινηθούν ευθεία στον παράπλευρο δρόμο του πάρκου Βριλησσίων (οδός Αττικής) μέχρι τα διόδια Πεντέλης όπου και θα εισέλθουν ξανά στην Αττική Οδό (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κατευθυνθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού προς Αθήνα.

Επίσης, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του
συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.

Να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Κλειστός ο Κόμβος 11

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους εντός του κυκλικού Κόμβου Κηφισίας, (Κόμβος 11 – «Δαχτυλίδι») να εισέλθουν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο όπου στη συνέχεια θα εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), για να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) προκειμένου να κινηθούν στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις