Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών από σήμερα το βράδυ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών από σήμερα το βράδυ
Φωτογραφία αρχείου - Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού και στην είσοδο της της Δουκίσσης Πλακεντίας, φέρνουν οι εργασίες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Αττική Οδό.

Ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια – Ελευσίνα και η είσοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, θα κλείσουν από σήμερα (18.07.2024) στις 22:00 το βράδυ ως το πρωί της Παρασκευής στις 06:00, ανακοίνωσε η Αττική Οδός για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι οδηγοί που θα θέλουν να περάσουν από την Περιφερειακή Υμηττού θα μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους με δύο τρόπους:

  • Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα κάνουν αναστροφή για να εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
  • Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια μπορούν να κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα, μέσω του Κόμβου Παλλήνης (Κόμβος Υ8), χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.

Οι οδηγοί που περνούν από την είσοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Λεωφόρο Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης, από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 18/07 ως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 19/07.

  • Κλειστός ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην
    κατεύθυνση προς Βριλήσσια/Ελευσίνα
  • Κλειστή η είσοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα

Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:
1. Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 18/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 19/07/2024, ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου
    (Κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα
    κάνουν αναστροφή για να εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή
  • Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια μπορούν να κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα, μέσω του Κόμβου Παλλήνης (Κόμβος Υ8), χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.

2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 18/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 19/07/2024, η είσοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις