Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών από το βράδυ της Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φέρνουν οι εργασίες στην Αττική οδό σήμερα (16.07.2024) με την είσοδο της Περιφερειακής Υμηττού να παραμείνει κλειστή.

Σήμερα Τρίτη από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης λόγω εργασιών συντήρησης θα πραγματοποιηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική οδό, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 16/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 17/07/2024, ο κλάδος εισόδου της Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από Γλυκά Νερά (Kόμβος Υ6), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, μπορούν να εισέλθουν στην Περιφερειακή Υμηττού από τον Kόμβο Υ6 των Γλυκών Νερών με κατεύθυνση προς Ραφήνα και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Kόμβο Παλλήνης (Kόμβος Υ8), απ’ όπου θα κινηθούν προς Αθήνα – Κέντρο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύμη: Νέες σοκαριστικές συνομιλίες της 13χρονης με τον 15χρονο που σχεδίαζαν τη δολοφονία της μητέρας της – «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι»
H 13χρονη κι ο 15χρονος φίλος της είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, για να σφραγίσουν με υπογραφές το φρικτό τους σχέδιο
Σύμη