Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λεωφόρο Ηρακλείου και Κάντζα το βράδυ της Πέμπτης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λεωφόρο Ηρακλείου και Κάντζα το βράδυ της Πέμπτης

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης σε Λεωφόρο Ηρακλείου και Κάντζα το βράδυ της Πέμπτης (06/06/2024).

Συγκεκριμένα η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (06/06/2024) έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής (07/06/2024).

Ειδικότερα κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από τη Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τον Κόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο έως τον επόμενο Κόμβο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10) μέσω του οποίου, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, θα κάνουν αναστροφή προκειμένου να εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από την Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τον Κόμβο της Κάντζας (Κόμβος 17) με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο και να κινηθούν ευθεία έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μεσογείων μέσω του οποίου, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, θα κάνουν αναστροφή προκειμένου να εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις