Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δουκίσσης Πλακεντίας από σήμερα το βράδυ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δουκίσσης Πλακεντίας από σήμερα το βράδυ
Φωτογραφία αρχείου - Eurokinissi

Το κλείσιμο της Λεωφόρου Δουκίσσης Πλακεντίας από σήμερα (25.07.2024) το βράδυ, ανακοίνωσε η Αττική Οδός, σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που κάνει λόγω εργασιών.

Αναλυτικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν το κλείσιμο της εισόδου της Αττικής Οδού από τη Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα από σήμερα το βράδυ στις 22:00, ως και τις 06:00 το  πρωί της Παρασκευής.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών, τα οχήματα θα μπορούν να μπαίνουν στην είσοδο της Λεωφόρου Πεντέλης (Κόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

Κλειστή θα παραμείνει, από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 26/07/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (Κόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις