Δευτέρα, 29 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αττική Οδός: Οι κόμβοι που κλείνουν σήμερα το βράδυ για εργασίες συντήρησης

Αττική Οδός: Οι κόμβοι που κλείνουν σήμερα το βράδυ για εργασίες συντήρησης
Φωτογραφία αρχείου - Eurokinissi

Σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Αττική Οδός, κλείνοντας την είσοδο από Λαμία προς Ελευσίνα και την έξοδο προς Μαρκόπουλο, λόγω εργασιών συντήρησης.

Αναλυτικά θα παραμείνει κλειστή από σήμερα (28.07.2024) το βράδυ στις 22:00 ως και το πρωί της Δευτέρας στις 06:00 η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Ελευσίνα στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης) και η έξοδος της Αττικός Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο. Κλειστός θα παραμείνει και ο συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο, ανακοίνωσε η Αττική Οδός για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στην περίπτωση που οι οδηγοί θα θέλουν να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο, θα εξυπηρετηθούν με 2 τρόπους:

  • Οι οδηγοί που έρχονται από Ελευσίνα με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν δεξιά στη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου προς «Κορωπί» και στη συνέχεια, στη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, να στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
  • Οι οδηγοί που έρχονται από Αεροδρόμιο με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη/ Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Οι οδηγοί που θα θέλουν να περάσουν από την είσοδο της Λαμίας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν διαβάζοντας τις πινακίδες παράκαμψης και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο μέσω του Κόμβου Μεταμόρφωσης. Στη συνέχεια θα κάνουν αναστροφή στον αμέσως επόμενο Κόμβο, της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), για να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 28.07.2024 ως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29.07.2024.

  • Κλειστή η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Ελευσίνα στον Κόμβο 8
    (Μεταμόρφωσης)
  • Κλειστή η έξοδος της Αττικός Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20) στην
    κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και ο συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο
    προς Μαρκόπουλο

Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του
οδοστρώματος:

1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 28/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29/07/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Ελευσίνα στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν προς Αεροδρόμιο μέσω του Κόμβου Μεταμόρφωσης και να κάνουν αναστροφή στον αμέσως επόμενο Κόμβο, της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), για να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 28/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29/07/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από Ελευσίνα με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν δεξιά στη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου προς «Κορωπί» και στη συνέχεια, στη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, να στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
  • Οι διερχόμενοι από Αεροδρόμιο με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη/ Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις