Σάββατο, 14 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ατύχημα με τρένο στις Αφίδνες: Το δέντρο μπήκε στην καμπίνα του μηχανοδηγού – Ομαλοποιούνται τα δρομολόγια

Ατύχημα με τρένο στις Αφίδνες: Το δέντρο μπήκε στην καμπίνα του μηχανοδηγού – Ομαλοποιούνται τα δρομολόγια
Facebook - Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης

Μια νέα τραγωδία αποφεύχθηκε τελευταία στιγμή, όταν το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα κοντά στις Αφίδνες με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Μάλιστα, φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τη σοβαρότητα του ατυχήματος με το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα, καθώς τα τεράστια κλαδιά έχουν μπει μέσα στην καμπίνα.

Λόγω της πτώσης των δέντρων και των ζημιών που προκλήθηκαν στην σιδηροδρομική υποδομή, η κυκλοφορία στο τμήμα Αφίδνες – Χαλκίδα γινόταν με λεωφορεία, όπως και τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Σταδιακά ομαλοποιούνται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια, αφού σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train υπάρχει αποκατάσταση της μονής γραμμής της κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι – Αυλώνα.

Οι φωτογραφίες 

Φωτογραφίες από το σημείο δημοσίευσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα και δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του τρένου. 

 

Στις φωτογραφίες φαίνονται τα τεράστια κλαδιά του τρένου να έχουν σπάσει το παρμπρίζ του τρένου έχουν μπει μέσα στην καμπίνα του οδηγού. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις