Ελλάδα

Αυξήσεις “μαμούθ” στους οφειλέτες της ΔΕΗ που δεν κάνουν ρύθμιση – 7,5% επιτόκιο!

Νέα επιβάρυνση "έρχεται" για όσους έχουν χρέη στην ΔΕΗ και δεν κάνουν ρύθμιση. Η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει το επιτόκιο στις οφειλές, φτάνοντάς το στο 7,5%!

Επίσης η ΔΕΗ επιβάλει για πρώτη φορά επιτόκιο 6% στις οφειλές τους Δημοσίου. Την ίδια στιγμή δεν αυξάνεται το επιτόκιο για όσους έχουν υπαχθεί ή θα υπαχθούν σε ρύθμιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ

“Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ:

– Δεν αυξάνεται το επιτόκιο για οφειλές που έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν σερύθμιση. Το επιτόκιο παραμένει στα επίπεδα του δικαιοπρακτικού, δηλαδή 5,25%.

– Επιβάλλεται, σύμφωνα με τον νόμο, επιτόκιο 6% για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου,για πρώτη φορά.

– Για ληξιπρόθεσμες οφειλές πελατών που δεν προσέρχονται να τις ρυθμίσουν επιβάλλεται, σύμφωνα με το νόμο, επιτόκιο 7,25%”

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές ιδιωτικό ασθενοφόρο», λέει η κόρη της ηλικιωμένης στη Ξάνθη που την μετέφεραν σε πλαστική καρέκλα
«Είναι κατάκοιτη, την βάλαμε σε καρότσα και την τυλίξαμε με κουβέρτες γιατί ήταν εκτεθειμένη στο κρύο». Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το περιστατικό
Ηλικιωμένη μεταφέρεται με την πλαστική καρέκλα στο σπίτι της